1asig.ro
1asig.ro

GLOBASIG se muta in noul sediu din centrul Capitalei

5 min. / 1.540 cuvinte
GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare isi va muta activitatea in noul sediu din centrul Bucurestiului, incepand cu 1 octombrie a.c., aceasta schimbare fiind in concordanta cu noile planuri de dezvoltare ale companiei.

PROMO


Locatia se afla pe Strada Oltarului nr. 14, langa Biserica Silvestru din Capitala, noul sediu avand un spatiu generos de peste 350 de metri patrati.

In conditiile in care GLOBASIG Broker se preocupa atent de pregatirea continua a echipei, compania a amenajat chiar si un spatiu special dedicat training-ului.

"Este un moment prielnic de a avea o casa noua pentru echipa GLOBASIG, unde sa punem in aplicare toate proiectele pe care le avem si implicit de a ne mari echipa de parteneri. Acest sediu corespunde atat nevoilor actuale, cat si celor viitoare, fiind pozitionat in centrul Bucurestiului, aspect foarte important in activitatea pe care o desfasuram", a declarat, pentru 1asig.ro, Alina GADEA, Director General Globasig

Recent, GLOBASIG Broker si MILLENIUM Insurance Broker au anuntat ca amana fuziunea anuntata cu cateva luni in urma. Principalul motiv al separarii activitatii este dat de imposibilitatea integrarii in acest an a echipelor, fluxurilor operationale si a bazelor de date, in contexul in care focusul principal este pe alinierea deplina la GDPR si IDD. In acest caz, procesul de fuziune ar fi necesitat o perioada mult mai mare pentru realizare decat s-a estimat initial. "Sunt prea multe modificari importante intr-o perioada foarte scurta, care s-au constituit un adversar extern, dar neasteptat de puternic, al dorintei comune de integrare", au spus cei doi actionari.

GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare este o companie infiintata in anul 2002, cu o echipa tanara si dinamica, care si-a propus sa creasca in mod constant calitatea serviciilor furnizate, precum si construirea unei relatii de parteneriat pe termen lung cu clientii. Compania este unul dintre membrii fondatori ai Patronatului Roman al Bokerilor de Asigurare - PRBAR.3.445 accesari