1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Diversitatea interfetelor software utilizate, una din problemele asiguratorilor din Romania

Solutiile IT folosite de companiile din domeniul financiar trebuie sa tina pasul cu inovatiile tehnologice, dar sa ramana, in acelasi timp, eficiente si simplu de utilizat. In momentul de fata, asiguratorii intampina dificultati in omogenizarea sistemelor utilizate de catre colaboratori. "Principalele probleme pe care le intampina asiguratorii in cadrul proceselor de vanzari sau a celor de regularizare a daunelor rezida din eterogenitatea interfetelor software cu diversii parteneri, fie acestia brokeri/ agenti de asigurare sau claims adjuster-i", a afirmat Octavian PASPARUGA, Administrator, BROKERNET Software.

"Acesta situatie duce la costuri ridicate de administrare a portofoliilor de polite de asigurare, la erori si alte probleme. De asemenea o situatie des intalnita este aceea a existentei unei multitudini de sisteme IT in cadrul aceleiasi companii cu toate problemele atrase de interactiunea/transferul informatiilor intre ele", a adaugat Octavian PASPARUGA.

In acest context, este recomandat companiilor sa se orienteze catre sisteme construite special pentru nevoile lor.

"Solutiile software realizate de compania noastra au principalul avantaj ale conceptului made-to-measure plecand de la o analiza in detaliu a produselor vandute, a proceselor de vanzare sau de regularizare a daunelor, a proceselor de back-office, reusind sa devina un soft integrat perfect adaptat nevoilor clientului. Ingloband vasta experienta a tehnicienilor nostri in domeniul asigurarilor, solutiile oferite aduc o plus valoare foarte palpabila asiguratorului dincolo de functionalitatile clasice ale unui sistem/soft de asigurari: securitate, control, flexibilitate, stabilitate si usurinta in utilizare", a explicat Octavian PASPARUGA.

In acest an, BROKERNET Software sustine Conferinta Brokerilor in calitate de Partener Oficial, precum si Forumul International Asigurari-reasigurari - FIAR 2014 in calitate de Partener Principal. De asemenea, BROKERNET Software se numara printre companiile care ofera Deschiderea Oficiala a FIAR si Gala Premiilor Pietei Asigurarilor - Premii pentru Reasigurari.

Mai multe detalii despre programul complet al evenimentului sunt disponibile pe www.fiar.ro.

PROMO