1asig.ro
1asig.ro

Descarca "Ghidul sigurantei casei tale"!

5 min. / 1.540 cuvinte
Cum poti sa ai o locuinta mai sigura in caz de cutremur? Ce poti face pentru a-ti proteja casa de hoti? Aceste sfaturi, precum si informatiile de baza despre asigurarile obligatorii si facultative de locuinta se regasesc in format de buzunar, in brosura campaniei nationale de informare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte"! Descarca acum Ghidul sigurantei casei tale!

PROMO


Materialul informativ este disponibil online si va fi distribuit, de asemenea, in Bucuresti si in principalele orase ale tarii. De asemenea, acesta va ajunge la publicul larg si prin intermediul ziarului Libertatea, ca insert intre paginile acestuia.

Sustine campania! Devino partener oficial!

Crezi in importanta si rolul asigurarilor de locuinte si vrei sa contribui la cresterea gradului de constientizare a necesitatii unor astfel de produse de protectie financiara? Devino sustinator oficial al campaniei nationale de informare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte"!

Descarca kit-ul de social media si foloseste imaginile pe pagina de Facebook pentru a-ti demonstra sustinerea! Vrei un kit de social media personalizat? Trimite-ne un mail pe executiv@appa-asigurari.ro cu subiectul "Sustin Luna Asigurarilor de Locuinte" si numele pe care il vrei trecut pe materialele grafice!

Noi iti transmitem pe mail propriul tau Kit de social media!

Cum folosesti materialele? Simplu: le postezi pe Facebook sau pe alte retele de socializare si intri in "Hall of fame" - lista oficiala a sustinatorilor campaniei!

De asemenea, lucrezi in domeniul asigurarilor si vrei sa distribui brosura informativa clientilor tai? Scrie-ne un mail pe executiv@appa-asigurari.ro in care ne spui in ce orase/ localitati ai putea distribui brosura si cam de cate ai avea nevoie***, iar noi vom lua legatura cu tine pentru a stabili toate detaliile.

Campania nationala de informare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" este desfasurata de APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor, cu sprijinul UNSAR, UNSICAR si PRBAR.

De asemenea, campania beneficiaza de sprijinul Partenerilor: PAID Romania, OMNIASIG VIG, GROUPAMA, ALLIANZ - TIRIAC Asigurari, ASIROM VIG, GOTHAER Asigurari Reasigurari, ASITO Kapital, GRAWE Romania, EUROINS Romania, CITY Insurance, MARSH, AON, GARANTA, ERGO, EUROLIFE, DAW Management Broker, MILLENIUM Insurance Broker, GLOBASIG Broker, ASIGEST Broker, LEADER Team Broker, OTTO Broker, VERASIG Broker si ARTS - Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate.

Mesajul este amplificat prin transmiterea sa de catre Partenerii Media: RFI Romania, Asiguropedia.ro, Revista BIZ, CasePractice.ro, MisiuneaCasa.ro, Ziua Veche, SpatiulConstruit.ro, SporulCasei.ro.

Mai multe detalii sunt disponibile pe asigurarealocuintelor.ro si pe pagina de Facebook.

***numarul brosurilor va fi stabilit in functie de fiecare solicitare, fiind luate in considerare tirajul disponibil si numarul de solicitari
1.597 accesari
Sondaj

Care este riscul de care te temi cel mai mult pentru locuinta ta?

- Cutremur
- Inundatii
- Alunecari de teren
- Incendii
- Furtuna
- Furt
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO