Cuvantul de ordine pentru ARDAF: REORGANIZARE - Asigurari - Asigurari - Totul despre asigurari -...

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 ASF 
 Asiguratori 
 Brokeri 
 Date financiare 
 Organizatii 
 Va recomandam 
 Cariere 
 Job 
 PAD-PAID 
 Opinii 
 Dezbateri Bucuresti
3
1 EUR = 4.7383 RON
1 USD = 4.2016 RON


RFI

Asigurari

Full screen Print E-mail Font | Inapoi | Arhiva

Cuvantul de ordine pentru ARDAF: REORGANIZARE


Avand ca punct de pornire preluarea recenta de catre grupul ceh de investitii PPF, ARDAF a intrat intr-un amplu proces de reorganizare.

"Cuvantul de ordine la ARDAF este "reorganizare" si cand spun asta ma refer la o (re)orientare semnificativa in directia calitatii si a valorii, in detrimentul cantitatii.
Accentul se pune pe cresterea sanatoasa, pe dezvoltarea unui portofoliu echilibrat, pe modernizarea produselor si serviciilor si pe o politica de subscriere corecta, desfasurata pe principiile prudentialitatii", ne-a declarat Daniel TUDOR, Presedinte Director General al ARDAF.

"Noua atitudine ARDAF a fost o promisiune asumata. Ne-am angajat intr-o ofensiva puternica pentru revenirea in topul operatorilor de profil si dorim sa demonstram tuturor clientilor, partenerilor, colaboratorilor nostri, opiniei publice ca oferim servicii de calitate, ca ARDAF a redevenit o companie de asigurari credibila, ca poate fi un partener serios", completeaza Daniel TUDOR.

"Strategia de business a companiei prevede, in primul rand, diminuarea pierderilor. Cursa noastra pentru redobandirea credibilitatii ARDAF a inceput prin plata despagubirilor restante, prin onorarea obligatiilor asumate prin contractele de asigurare, obligatii pe care predecesorii nostri, din pacate, le-au tratat cu superficialitate si dezinteres. Asta ca sa ma exprim elegant. In acest context, doresc sa mentionez faptul ca valoarea despagubirilor platite de ARDAF, incepand cu luna februarie 2007, depaseste 700 mld. lei.

Imi exprim convingerea ca aplicarea acestei strategii, in conditiile suportului oferit de actionarul majoritar va conduce si la obtinerea de profit, daca nu anul acesta, cu siguranta in etapa imediat urmatoare", a precizat oficialul citat.

Rezumand, ARDAF asteapta de la 2007 un an foarte dinamic, marcat de numeroase schimbari pozitive, potrivit Presedintelui companiei.

Noul actionar majoritar al asiguratorului, PPF Investments Group, este unul din liderii pietelor financiare si de asigurari din Europa Centrala si de Est si Asia si reprezinta un investitor strategic, interesat sa sustina relansarea ARDAF si sa dezvolte afacerile de asigurari detinute pe piata din Romania.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Cuvantul de ordine pentru ARDAF: REORGANIZARE).
Share |


Autor: | Publicat pe 27.07.2007 | 1087 vizualizari


TOP Stiri


ArhivaPAID

OMNIASIG
Copyright 2019-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM