1asig.ro
1asig.ro

Cosmin ANGHELUTA a fost numit Director General Adjunct al GOTHAER Asigurari Reasigurari

5 min. / 1.540 cuvinte
Cosmin ANGHELUTA a fost aprobat de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara in functia de Director General Adjunct al GOTHAER Asigurari Reasigurari. Anterior, acesta a ocupat functia de Director Executiv Vanzari in cadrul aceleiasi companii.

PROMO


"Numirea lui Cosmin in functia de Director General Adjunct reprezinta un vot de incredere acordat de grup si de companie si este un pas inainte nu doar pentru el, ci si pentru GOTHAER Asigurari Reasigurari. Anii de experienta acumulata de acesta in cadrul companiei noastre au dovedit ca este persoana cea mai potrivita pentru a intari echipa de management, la aceasta adaugandu-se totodata si competentele sale profesionale recunoscute in piata de asigurari, rezultatele obtinute de-a lungul timpului, precum si valorile comune aliniate strategiei companiei", a declarat Anca BABANEATA, CEO al GOTHAER Asigurari Reasigurari.

"Am acumulat o experienta de aproape 4 ani in cadrul echipei GOTHAER. Inca de la inceput am apreciat atat deschiderea si viziunea de business promovate in cadrul organizatiei, cat si abordarea corecta, profesionista si bazata pe performanta - aspecte care ma motiveaza si ma conduc totodata spre obiectivele pe care trebuie sa le atingem. Consider ca avem toate resursele si determinarea necesare pentru a dezvolta profitabil si pe termen lung GOTHAER in Romania", a adaugat Cosmin ANGHELUTA.

Astfel, obiectivele si responsabilitatile acestuia se extind de la gestionarea portofoliului intermediat de partenerii brokeri si coordonarea fortei de vanzari, la implicarea in activitatea generala a GOTHAER. Alaturi de echipa de management executiv, va continua implementarea strategiei de business a companiei, care are ca scop constructia si dezvoltarea celei mai moderne si performante companii de asigurari din Romania.

Experienta sa de peste 18 ani in piata de asigurari a fost construita in cadrul unor companii importante din domeniu, in special in departamentele responsabile de vanzari si de dezvoltarea relatiilor cu brokerii de asigurare.

Absolvent al Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul ASE, al Facultatii de Stiinte Politice, Sociologie si Relatii Internationale si Cosmin ANGHELUTA a obtinut apoi diplome de masterat in "Politici comunitare si interventii sociale" si "Geopolitica, istorie si relatii internationale".

Cosmin ANGHELUTA a detinut, anterior parcursului sau profesional din cadrul GOTHAER, functii de conducere in cadrul CARPATICA Asig si ASTRA Asigurari. In industria asigurarilor a debutat ca inspector coordonator de grupa la ASIROM, Sucursala Ilfov, companie in cadrul careia a avansat pana la functia de Director de Reprezentanta. In 2007 s-a alaturat echipei UNITA (actuala UNIQA Asigurari), ca Manager zonal Vanzari si apoi ca Director al Sucursalei Bucuresti.

Cosmin ANGHELUTA completeaza astfel echipa de conducere a GOTHAER Asigurari Reasigurari, alaturi de Ionut BACIU, Director General Adjunct / CFO si Anca BABANEATA, CEO al Gothaer ASIGURARI Reasigurari.

5.593 accesari