1asig.ro
1asig.ro

Conferinta Nationala a Brokerilor de Asigurari si Pensii dezbate, pe 31 martie, cele mai importante tendinte din piata de asigurari

5 min. / 1.540 cuvinte
UNSICAR organizeaza, in data de 31 martie 2016, cea de-a XI-a Editie a Conferintei Nationale a Brokerilor de Asigurari si Pensii. Evenimentul se va desfasura, la Hotel J.W. Marriott, saloanele C si D din Grand Ballroom, incepand cu ora 9:00.

PROMO


Tema editiei din acest an a conferintei este "Un sfat potrivit - De la analiza riscului, la asistenta la daune", reflectand astfel rolul principal al brokerului de asigurare, de reprezentant al intereselor clientilor.

Printre subiectele principale se vor numara:
  • Ce aduce nou Directiva Europeana de Distributie in Asigurari (IDD) pentru piata de asigurari din Romania
  • Implicatiile celor mai noi modificari legislative in piata de asigurari
  • Regularizarea daunelor
  • Tendinte inregistrate in piata RCA
Conferinta UNSICAR se va bucura de prezenta unor specialisti din tara si din strainatate, in calitate de speakeri si invitati de onoare, care vor prezenta subiecte de actualitate si de interes major pentru companiile din piata asigurarilor - brokeri, regularizatori de daune si asiguratori -, dar si pentru toate persoanele interesate de aceasta industrie.

Speakerii din strainatate care vor fi prezenti la evenimentul UNISCAR sunt: Andre Van VARENBERG - Presedintele Comisiei brokerilor de asigurari din cadrul BIPAR, Ivica CHACATURIANOVA, Director Educational si PR OVB Allfinanz Slovensko, Jeffrey MANNERS - specialist renumit in piata de asigurari din Europa. Se vor alatura discutiilor, in calitate de speakeri si oaspeti de onoare, reprezentanti ai ASF, CET-R, UNTRR, INFOCONS, ai asiguratorilor si brokerilor de asigurare.

Va puteti inscrie la Conferinta Nationala a Brokerilor de Asigurari si Pensii pana vineri, 25 martie 2016, cel mai tarziu. Pentru detalii, va stau la dispozitie numerele de telefon 031 409 56 68/0745 269 269 si adresa de email office@unsicar.ro.

3.239 accesari
Sondaj

Care este riscul de care te temi cel mai mult pentru locuinta ta?

- Cutremur
- Inundatii
- Alunecari de teren
- Incendii
- Furtuna
- Furt
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO