1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Campania "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" continua

Campania nationala de informare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" continua, in aceasta saptamana, cu distributia brosurilor in Bucuresti si in principalele orase din tara, precum si cu difuzarea mesajelor de informare pe principalele retele sociale.

Astfel, brosura "Asigura-ti locuinta!" include informatiile de baza pe care orice roman ar trebui sa le cunoasca despre asigurarile obligatorii si facultative de locuinta, de la riscurile acoperite si sumele asigurate, pana la costurile acestor produse financiare si pasii necesari in cazul unei daune, dar si o serie de sfaturi utile pentru securitatea locuintei. Aceasta a ajuns la publicul larg si cu ajutorul ziarului LIBERTATEA, fiind distribuita ca insert intre paginile acestuia.

De asemenea, spotul radio al campaniei - care le reaminteste proprietarilor de locuinte de necesitatea protectiei financiare a locuintei printr-o asigurare obligatorie sau facultativa - poate fi auzit, pana la finalul lunii, la RFI Romania.

"Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" reprezinta o ampla campanie de comunicare, cu multiple elemente, axate pe diseminarea de mesaje referitoare la importanta asigurarilor de locuinte.

Obiectivele acesteia vizeaza atat cresterea gradului de constientizare a romanilor cu privire la pericolele la care le este expusa locuinta, cat si informarea acestora cu privire la formele de protectie financiara pe care le ofera incheierea unei asigurari obligatorii sau facultative de locuinta.

Campania este organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara si UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, cu sprijinul Partenerilor PAID Romania, OMNIASIG VIG, EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, GENERALI Romania, GOTHAER Asigurari Reasigurari, GRAWE Romania, SAFETY Broker, INTER Broker de Asigurare, ASIGEST Broker, OTTO Broker, GLOBASIG si ARTS - Asociatia Romana Pentru Tehnica de Securitate.

De asemenea, mesajele campaniei sunt distribuite cu ajutorul Partenerilor Media RFI Romania, wall-street.ro, 9am.ro, Ziua Veche si Asiguropedia.

Cea de-a V-a editie a proiectului "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" se desfasoara intre 1 si 31 octombrie 2017. Mai multe detalii sunt disponibile pe asigurarealocuintelor.ro si pe Facebook.