1asig.ro
1asig.ro

Campania "FII TREAZ LA VOLAN!": Concurs, aplicatii dedicate, infografice si distributie de brosuri

5 min. / 1.540 cuvinte
In trafic, in principalele centre comerciale sau online, mesajele campaniei nationale de siguranta si preventie rutiera "FII TREAZ LA VOLAN!" ajung la soferii, pietonii, motociclistii si biciclistii din toata tara prin intermediul brosurii informative a campaniei, dar si prin intermediul infograficelor, a aplicatiei dedicate sau chiar a concursului "Cat de treaz esti in trafic?".

PROMO


Actualizeaza-ti poza de profil cu una din cele 4 photo frame-uri!

Sustiii siguranta rutiera in Romania? Dovedeste-o si pe Facebook! Actualizeaza-ti poza de profil cu una din cele 4 photo frame-uri speciale (#treazlavolan, #treazpebicicleta, #treazpemotocicleta sau #pietontreaz), folosind aplicatia speciala!

Prin intermediul acestiea, iti poti personaliza poza de profil cu mesajul preferat, cu doar cateva click-uri. Iata cum functioneaza:
  1. Accesezi treazlavolan.ro/app si iti alegi photo frame-ul.
  2. Incarci poza de profil folosind butonul dedicat.
  3. Dupa ce s-a incarcat fotografia, da-i share pe wall-ul tau de Facebook, folosind butonul din pagina.
  4. Intra in contul de Facebook, deschide poza si seteaz-o ca poza de profil! (optiunea "Seteaza ca poza de profil" / "Make profile picture").
  5. Daca vrei, poti sa si descarci poza rezultata in calculator.
Poti urmari si tutorialul video!
Concursul "Cat de treaz esti in trafic?" continua!

Pana pe 17 septembrie, concursul-sondaj "Cat de treaz esti in trafic?", invita soferii, dar si pietonii, biciclistii si motociclistii sa afle daca se lasa distrasi de oboseala sau neatentie atunci cand se afla la volan, pe trecerea de pietoni sau pe doua roti. Sondajul le testeaza cunostintele privind masurile generale de siguranta in trafic, readucandu-le aminte de principalele recomandari pentru a reduce cat mai mult riscurile rutiere. La final, daca aleg sa dea share concursului pe pagina personala, participantii intra in tragerea la sorti si pot castiga un curs de conducere defensiva de la Academia Titi Aur sau unul din cei 5 suporti magnetici pentru telefon oferiti de EDOTEC.

Cum participi?
  1. Raspunde la intrebari, aici.
  2. Descopera ce punctaj ai obtinut!
  3. La final, da SHARE pe Facebook concursului, ca sa intri in tragerea la sorti! Postarea trebuie sa fie publica.
Concursul se desfasoara in perioada 21 august - 17 septembrie 2017. Intregul regulament este disponibil pe site-ul treazlavolan.ro.

Despre campania FII TREAZ LA VOLAN!

Campania "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si are loc cu sprijinul Politiei Romane, ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara si BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

Aceasta este realizata cu sprijinul Partenerilor GENERALI Romania, ERGO Asigurari, OMNIASIG VIG, Gothaer Asigurari Reasigurari, GROUPAMA Asigurari, GRAWE Romania, DESTINE Broker, DAW Management, EUROINS Romania, PIRAEUS Insurance Broker, GARANTA Asigurari, RECREX, VERASIG Broker, OTTO Broker, GLOBASIG Broker, RENOMIA - SRBA Broker de Asigurare, CREST Broker de Asigurare, ATA - Academia Titi Aur, EDOTEC Romania si DAS - Dellen Ausbeulservice.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, wall-street.ro, 24auto.ro, 9am.ro, ziuaveche.ro si Automotive Aftermarket News, precum si cu sprijinul motorhead.ro.

Mai multe detalii despre campania "FII TREAZ LA VOLAN!" sunt disponibile pe treazlavolan.ro si pe Facebook.com/treazlavolan.

2.769 accesari