1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

BrokerNet: Cresterea spectaculoasa a intermedierilor a fost sustinuta de solutiile IT tot mai performante si personalizate

"Cresterea spectaculoasa a gradului de intermediere a fost sustinuta de dezvoltarile si implementarile solutiilor IT tot mai performante si mai personalizate, care au stiut sa raspunda, in timp util, nevoilor specifice ale brokerilor", a subliniat Octavian PASPARUGA, Administrator, BrokerNet Software.

"Brokerii pot asigura unui client o informare foarte exacta privind avantajele si dezavantajele unui produs, precum si sa ofere si sa contabilizeze toate informatiile legate de evenimentele majore ale unui contract de asigurare. Pentru asiguratori, un avantaj este faptul ca, dezvoltand aceste solutii pe platformele brokerilor, produsele asiguratorilor ajung foarte repede in sistem. Pe langa aceasta, exista si posibilitatea de a monitoriza in mod real si precis daunele", a mai mentionat acesta.

In prezent, sistemul furnizat de BrokerNet este utilizat la nivel national de peste 40 de brokeri de asigurari si include peste 120 de produse, dintre care 45 sunt co-branded.

Click aici pentru a descarca prezentarea BrokerNet.