1asig.ro

Baden-Baden XPRIMM Reception: Cine au fost castigatorii XPRIMM Insurance Awards 2019?

5 min. / 1.540 cuvinte
In cadrul Baden - Baden XPRIMM Reception, eveniment care a reunit, duminica, specialisti din intreaga lume la Kurhaus Casino, au fost acordate distinctii, dar si premii speciale pentru o serie de jucatori care activeaza in regiune.

PROMO


Astfel, distinctiile XPRIMM Insurance Awards, acordate pentru contributia deosebita la dezvoltarea pietei de asigurari, au fost acordate:
  • SWISS Re
  • MUNICH Re
  • VIENNA Insurance Group
  • EUROINS Insurance Group
De asemenea, PAID Romania, compania cu cel mai mare program de reasigurare din Europa Centrala si de Est, avand ca parteneri societati de reasigurare solide din punct de vedere financiar, a primit o distinctie XPRIMM Insurance Awards pentru contributia la dezvoltarea pietei regionale.

Nu in ultimul rand, Denisa DUMITRU a primit, in cadrul receptiei, un Premiu Special.

Baden - Baden XPRIMM Reception reprezinta, anual, o oportunitate pentru industria de asigurari din ECE si CIS de a interactiona cu profesionistii din domeniul reasigurarilor din intreaga lume. Profesionistii prezenti la receptie au avut, de asemenea, oportunitatea de a se numara printre primii cititori ai celor 4 noi publicatii XPRIMM lansate la eveniment.

Baden-Baden XPRIMM Reception a fost sustinuta de VIENNA Insurance Group - VIG, in calitate de Partener Principal, precum si de EUROINS si CertAsig, in calitate de Parteneri.


646 accesari
Sondaj

Cum vi se par masurile luate pana acum de asiguratori si brokeri in contextul COVID-19?

- Foarte eficiente
- Eficiente, insa mai pot fi imbunatatite
- Insuficiente, este nevoie de mai mult


PROMO