1asig.ro
1asig.ro

Arata-le clientilor tai ca stii "Totul despre asigurarile de sanatate"!

5 min. / 1.540 cuvinte
Agenti si brokeri din toata tara au inceput sa se alature deja campaniei nationale de informare "Totul despre asigurarile de sanatate" in calitate de sustinatori oficiali, iar numele lor se regaseste in "Hall of Fame"! Vezi cine sustine demersul!

PROMO


Sustinatorii oficiali care s-au alaturat deja campaniei, solicitand propriul kit personalizat, sunt:
  • Tripon Cristian
  • Adrian Luca
  • Simedru Claudiu-Traian
  • Terra Prosperra-Consulting Leaders
  • Simedru Claudiu - Consultanta in asigurari si pensii
  • Alexandra Molodoi
  • Asigurari Creative
  • Cristian Pasol
Cum poti ajunge si tu in "Hall of Fame"?

Vrei un kit de social media personalizat? Trimite-ne un mail pe executiv@appa-asigurari.ro cu subiectul "Sustin Totul despre asigurarile de sanatate" si numele pe care il vrei trecut pe materialele grafice! Noi iti transmitem pe mail propriul tau Kit de social media!

Daca nu doresti un kit personalizat cu numele tau, poti descarca kit-ul de social media standard de aici.

De asemenea, da share mesajelor, infograficelor si imaginilor de pe pagina de Facebook a campaniei pe care le consideri utile si pe care iti doresti sa le vada si clientii sau prietenii tai!

Despre campanie

Demersul national de informare "Totul despre asigurarile de sanatate" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si este realizat cu sprijinul ISF, UNSAR, UNSICAR si PRBAR, fiind sustinut de EUROINS Romania, AEGON Asigurari, SIGNAL Iduna Asigurari, DESTINE Broker, INTER Broker, ASIGEST Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, DAW Management, GLOBASIG Broker si OTTO Broker.

Mesajele campaniei sunt transmise de RFI Romania, Revista BIZ si ziuaveche.ro, in calitate de Parteneri Media.

In cadrul campaniei, romanii vor avea ocazia de a vorbi cu Inimila - primul chatbot care ofera informatii despre asigurarile de sanatate, dar si sfaturi despre un stil de viata sanatos, dar si de a raspunde mai multor provocari lansate sub forma de concursuri.

Proiectul se va desfasura in doua etape: 18 - 30 noiembrie 2019, respectiv 15 - 31 ianuarie 2020.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe totuldespreasigurari.ro/sanatate, pe paginile de Facebook Totuldespreasigurari.ro, Asigura-te si XPRIMM, dar si pe Instagram.620 accesari