1asig.ro
1asig.ro

Andreas BRANDSTETTER a fost ales Presedinte al Insurance Europe

5 min. / 1.540 cuvinte
Andreas BRANDSTETTER, CEO si Presedinte al grupului austriac UNIQA Insurance Group, a fost ales Presedinte al Insurance Europe - federatia europeana ce reuneste asociatiile nationale ale asiguratorilor si reasiguratorilor, pe o perioada de trei ani.

PROMO


Comentand numirea sa, Andreas BRANDSTETTER (foto) a spus: "Sunt cu adevarat onorat sa fiu ales pentru a reprezenta industria europeana a asigurarilor in calitate de Presedinte al federatiei. Industria noastra aduce o contributie imensa la societate, atat prin protectia pe care o oferim clientilor, cat si prin investitiile pe termen lung pe care le facem in economie. Societatea evolueaza rapid, iar industria noastra trebuie sa evolueze si ea, deci este un moment deosebit de fascinant de a reprezenta asiguratorii europeni, atat in Europa, cat si in intreaga lume."

Cetatean austriac, Andreas BRANDSTETTER conduce UNIQA din anul 2011. El s-a alaturat asiguratorului, care activeaza in 18 tari europene, inca din 1997.

Andreas BRANDSTETTER a fost ales miercuri, 23 mai 2018, la reuniunea Adunarii Generale a Insurance Europe din Madrid. El va sustine joi un discurs cheie la cea de-a zecea Conferinta Internationala a Insurance Europe, care are loc la Madrid, Spania.

Acesta ii succede lui Sergio BALBINOT, membru al Consiliului de Administratie al grupului ALLIANZ, care a avut doua mandate (maximum) de Presedinte.

"Doresc sa-i multumesc lui Sergio pentru contributia incredibila pe care a facut-o in ultimii opt ani. El a fost un reprezentant remarcabil pentru asiguratorii europeni in timpul mandatului sau", a mai spus Andreas BRANDSTETTER.

1.200 accesari