1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

ASIGEST Broker a devenit furnizor al Casei Regale

Brokerul de asigurare ASIGEST a primit, la finele anului trecut, confirmarea statutului de "Furnizor al Casei Regale", devenind astfel consultantul oficial al Casei Regale in ceea ce priveste implementarea solutiilor de asigurare.

"ASIGEST Broker a primit in numele Majestatii Sale Margareta, Custodele Coroanei confirmarea statutului de "Furnizor al Casei Regale" in cadrul unei ceremonii desfasurate in Sala Tronului de la Palatul Regal, in data de 26 noiembrie 2018", potrivit oficialilor brokerului.

La evenimentul care a reunit mai multi furnizori, certificatul a fost inmanat de Alteta Sa Regala Principele Radu lui Antonio SOUVANNASOUCK - Director General al ASIGEST.

Acordarea calitatii de Furnizor implica un inalt standard al produselor si serviciilor de consultanta in asigurari, constanta, seriozitate si inalt profesionalism din partea companiei furnizor.

Entitate afiliata unui grup de brokeri de asigurare internationali numit ASIGEST Holding (Romania, Italia, Germania, Serbia, Turcia, Bulgaria Maroc, Anglia), ASIGEST Romania este un brand recunoscut in piata locala de aproape 25 ani.