1asig.ro
1asig.ro

ASF a aprobat noi numiri in conducerea a 2 asiguratori. Bogdan ZAMFIRESCU, oficial la ASIROM

5 min. / 1.540 cuvinte
Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a autorizat, in cadrul sedintei de miercuri - 4 iulie a.c., noi numiri in conducerea companiilor de asigurari ASIROM Vienna Insurance Group si OMNIASIG Vienna Insurance Group.

PROMO


Astfel, Ionut - Bogdan ZAMFIRESCU a fost avizat pentru functia de membru al Directoratului la societatea Asigurarea Romaneasca - ASIROM Vienna Insurance Group. Zvonuri despre aceasta plecarea acestuia de la ALLIANZ au exista inca de la inceputul acestui an, insa el a negat informatiile.

Anterior, Bogdan ZAMFIRESCU, a ocupat, in ultimii cinci ani, functia de Director Divizie Operatiuni Back Office la ALLIANZ-TIRIAC. Acesta a lucrat in cadrul ALLIANZ inca din 2010, cand a ocupat functia de Head of Alternative Distribution Channels timp de 3 ani.

Conform profilului de LinkedIn, Bogdan ZAMFIRESCU si-a inceput cariera in asigurari in anul 2000, ca Helpdesk (1 an) la Nederlanden Asigurari de Viata. Din mai 2004 a devenit Director de vanzari Corporate la ING Asigurari de Viata, iar din ianuarie 2007 si-a continuat cariera la INTERAMERICAN Romania, dupa care, in perioada aprilie 2008 - iunie 2010 a ocupat functia de Director Comercial la SIGNAL Iduna.

ASF a mai autorizat numirea lui Harald Josef LONDER in calitate de membru al Consiliului de Supraveghere la societatea OMNIASIG Vienna Insurance Group. Pe aceeasi pozitie a fost avizat si Harald RIENER.

Alte avizari:

-Numirea lui Liviu - Lucian MATU in functia de membru al Directoratului BCR Pensii, Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.
-Retragerea aprobarii a trei membri ai Consiliului de Administratie al GROUPAMA Asigurari la cererea societatii.
-Modificarile aduse actului constitutiv al societatii UNICREDIT Insurance Broker S.R.L. referitoare la: cesiune de parti sociale, nou asociat semnificativ si noua structura a asociatilor.
-Modificarea Contractului de depozitare a activelor Fondului de Pensii Facultative NN Optim, administrat de NN Asigurari de Viata.
-Modificarea Contractului de depozitare a activelor Fondului de Pensii Facultative NN Activ, administrat de NN Asigurari de Viata.
-Numirea domnului Mancas Catalin in calitate de conducator al SSIF BRK Financial Group.
-Modificarile intervenite in documentele Fondului Deschis de Investitii Active Dinamic administrat de SAI Swiss Capital Asset Management.
-Radierea Libra Internet Bank din Registrul Public al ASF, la solicitarea societatii, din calitatea de institutie de credit care presteaza servicii si activitati de investitii, precum si servicii conexe pe piata de capital.
-Emiterea Certificatului de Inregistrare a Valorilor Mobiliare pentru produsele structurate emise de SSIF BRK Financial Group.
-Emiterea Certificatului de Inregistrare a Valorilor Mobiliare aferent inregistrarii obligatiunilor emise de Banca Transilvania Cluj Napoca.

2.514 accesari
Sondaj

Care este riscul de care te temi cel mai mult pentru locuinta ta?

- Cutremur
- Inundatii
- Alunecari de teren
- Incendii
- Furtuna
- Furt
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO