1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Permanent, avem de ales intre ...

... a fuma si a nu fuma.
... a ne pune centura de siguranta la volan sau a risca mergand senin fara ea.
... a traversa strada pe verde sau a forta trecerea ei pe rosu.
... a fi activi si organizati sau pasivi si la intamplare.
... a ne alatura aspiratiilor industriei de asigurari sau a le trata cu indiferenta.

Noi am ales, acum aproape doua decenii. Am ramas aici ... Si uite asa, de aproape 20 de ani, mai toate proiectele concepute si dezvoltate de catre Echipa XPRIMM - produse editoriale clasice sau online, cele pentru publicul larg sau specialisti, galele de premii sau evenimentele interne si internationale, multe devenite de traditie si la noi si in afara, s.a. -, promoveaza imaginea pietei pe plan national si extern. Ele contribuie atat la sustinerea unei industrii necesare si utile, cat si la informarea si la educarea consumatorilor de produse de asigurare.

In final de an va putem (re)asigura ca vom ramane acelasi partener deschis la sustinere si dialog si ca vom aborda, cu incredere si optimism, cel putin inca 20 de ani de acum inainte, cam toate oportunitatile care conduc spre dezvoltarea calitativa a acestei industrii.

Asadar, echipa XPRIMM multumeste tuturor Sustinatorilor, Colaboratorilor, Cititorilor sau

Simpatizantilor care i-au fost alaturi pe tot parcursul lui 2017, dorindu-le tuturor un An Nou cat mai linistit ... legislativ, profitabil economic si doldora de realizari profesionale!

Bun venit, 2018!