1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

AM Best CEE Insurance Market Briefing - Viena: Navigand riscurile geopolitice si emergente

Mai putin de 4 saptamani au ramas pina in 17 Aprilie, data in care va avea loc AM Best CEE Insurance Market Briefing - Viena, eveniment dedicate profesionistilor din pietele de asigurari din Europa Centrala si de Est.

Asiguratorii sunt o prezenta familiara in domeniul riscului, dar peisajul riscului se schimba in mod constant. In urma cu aproximativ zece pana la cincisprezece ani, a existat un grad de stabilitate la nivel global, cu mai putine provocari legate de fortele economice, de mediu si fortele geopolitice in joc. In ultimii cinci pana la zece ani, au existat frecvente catastrofe naturale, pandemii, intreruperi ale lantului de aprovizionare, inflatie crescuta si cresteri ale ratei dobanzii, care ii forteaza pe participantii din industrie sa se gandeasca daca ne aflam intr-o Poli/Permacriza si cum sa o gestionam.

Sub genericul "Re/asiguratori navigand riscurile geopolitice si emergente", analistii AM Best si alti practicieni lideri ai industriei din ECE isi vor impartasi opiniile despre tendintele si provocarile din industrie si despre modul in care firmele o navigheaza. Programul conferintei va include o prezentare sustinuta de Tobias Sonndorfer , Vicepresedinte al Consiliului de Administratie, VIG Re, privind "Peisajul in schimbare pentru (re)asiguratorii din Europa Centrala si de Est" . Programul va include, de asemenea, o dezbatere cu privire la tendintele cibernetice, o prezentare tematica care examineaza cea mai recenta analiza de evaluare comparativa a performantei (re)asiguratorilor in diferite domenii de risc de tara, precum si un atelier privind procesele de rating de credit pentru puterea financiara a asiguratorului.

Aceasta conferinta, gazduita cu sprijinul XPRIMM, este conceputa pentru a oferi un forum pentru factorii de decizie de (re)asigurare foarte seniori de pe piata pentru a interactiona si a beneficia de analize si perspective actuale de prima mana.

Locurile sunt limitate, iar inregistrarea timpurie este foarte recomandata, pentru a va asigura locul de delegat gratuit.

Consultati agenda completa online si inregistrati-va acum pentru locul dvs. gratuit.

Pentru orice intrebari despre aceasta conferinta, va rugam sa ne contactati la events@ambest.com.