1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

ASF, FGA, ISF, banci, companii de IT, avocatura, consultanta si servicii vor fi prezenti la editia 2024 a Premiilor Brokerilor de Asigurare

Miercuri, 20 martie a.c, vor fi decernate Premiile Brokerilor de Asigurare. La editia 2024, Cuvantul de Deschidere va fi adresat de catre Sorin MITITELU, Vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara - ASF, care a confirmat participarea la acest eveniment de traditie dedicat recunoasterii muncii, valorii si rezultatelor obtinute de care brokeri in anul care a trecut.

Cei prezenti la Premiile Brokerilor de Asigurare 2024 se vor mai bucura si de prezenta si implicarea unui numar important de asiguratori si de parteneri din industrie si din afara ei. Vor fi prezenti si reprezentanti ai Fondului de Garantare a Asiguratilor - FGA si ai Institutului de Studii Financiare - ISF.

Publicatiile XPRIMM vor acorda premii de excelenta, premii pentru contributia la dezvoltarea pietei asigurarilor si alte cateva premii speciale, cum ar fi cele pentru cele mai cunoscute femei din brokerajul de asigurari.

Un panel special de discutii va viza implinirea a 30 de ani de brokeraj de asigurari in Romania. Cei prezenti in acest panel vor depana amintiri din vremea inceputurilor acestei profesii si le vor lega de prezentul si de viitorul brokerajului de asigurari.

De peste un sfert de veac, Publicatiile XPRIMM - Asigurari & Pensii recunosc valorile si recompenseaza succesul unei industrii. Fiecare festivitate de premiere reprezinta, in sine, un eveniment care imbina armonios traditiile cu modernitatea, constituindu-se ca un reper al recunoasterii succesului in industria asigurarilor.

Evenimentul este sustinut de companii puternice si cunoscute, cum sunt LIFE IS HARD, GENERALI Romania, GRAWE Romania si tbi bank ca Parteneri Principalii si HELLAS Direct, GROUPAMA Asigurari, OMNIASIG VIG si ASISOFT, ca Parteneri.

Pentru mai multe detalii, va rugam accesati https://www.xprimmevents.com/premiile-brokerilor-de-asigurare-2024