1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

VIDEO: XPRIMM Annual Forecast Meeting a reunit liderii din asigurari

Luni, 26 ianuarie 2015, a avut loc XPRIMM Annual Forecast Meeting, intalnirea traditionala la care participa, in fiecare an, liderii companiilor de profil de pe segmentul asigurarilor generale si ai brokerajului in asigurari.

In cadrul dezbaterilor s-au conturat principalele tendinte care vor marca anul 2015 din perspectiva pietei asigurarilor, pornind de la o prezentare comparativa a anului 2014, asa cum a fost anticipat la XPRIMM Annual Forecast 2014, raportat la realitatile pietei de anul trecut.

Discutiile s-au axat pe teme precum pregatirile pentru Solvency II si pentru alte directive europene, punctele tari, punctele slabe, oportunitatile si amenintarile din sectorul asigurarilor anticipate in 2015, precum si gradul de pregatire actual al actorilor din piata in ceea ce priveste gestionarea crizelor de comunicare.

[video|12193]

XPRIMM Forecast Meeting 2015 a fost sustinut de INTER Broker de Asigurare, in calitate de Partener Principal, precum si de CERTASIG si LIG Insurance, in calitate de Parteneri. Evenimentul s-a desfasurat cu sprijinul GT Motive, ASISOFT si CREST Consulting.