1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO: Interviurile cu liderii ...

VIDEO: Interviurile cu liderii GRAWE Group si rezumatul Evenimentului Aniversar “20 de ani de activitate” al GRAWE Carat Asigurari poate fi acum urmarit si pe contul XPRIMM de YouTube

Filmul evenimentului aniversar al liderului pietei de asigurari din Republica Moldova poate fi vizionat acum pe contul XPRIMM de YouTube. Intr-o atmosfera selecta si eleganta, echipa GRAWE Carat Asigurari a celebrat 20 de ani de activitate de succes pe piata locala de asigurari. Serara Galei a reunit reprezentanti ai autoritatilor din Republica Moldova, Austria si UE, membri din conducerea concernului international GRAWE, clienti, parteneri de afaceri, angajati si colaboratori ai companiei.  

Gazda evenimentului a fost Veronica MALCOCI, Presedinte al Comitetului de Conducere GRAWE Carat Asigurari, care a precizat intr-un interviu acordat XPRIMM ca “suntem foarte mandri de faptul ca oferim clientilor nostri intreaga gama de produse de asigurare, atat pe partea de life, cat si pe cea de non-life. Trendurile in materie de asigurari in Republica Moldova sunt pozitive, iar moldovenii cumpara din ce in ce mai multe asigurari precum cele de locuinta, agricole, auto si de viata”.  

Intregul interviu cu Veronica MALCOCI poate fi vizionat aici. 

Intr-un alt interviu acordat Publicatiilor XPRIMM, Mag. Doctor Othmar EDERER, Presedinte al Consiliului de Administratie GRAWE Group a subliniat rolul semnificativ pe care GRAWE Carat l-a avut in dezvoltarea pietei de asigurari din Republica Moldova. ”Sunt foarte fericit ca in urma cu 20 de ani am decis sa intram pe aceasta piata”, a precizat el, raspunzand intrebarilor noastre.  

Interviul complet cu Mag. Doctor Othmar EDERER poate fi urmarit aici. 

Prezent la eveniment, ex-Vice Cancelar, fost Ministru de Finante al Austriei si ex-Vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii dl. Wilhelm MOLTERER, actual Presedinte al Consiliului de Administratie GLOBSEC, a punctat intr-un alt interviu pentru XPRIMM ca “pentru a avea stabilitate economica, ai nevoie de mai multe lucruri - de la legi si predictibilitate, pana la un sector bancar puternic si alte diverse institutii, dar mai ales de asigurari. Ele reprezinta oportunitati de dezvoltare pentru companii, ajuta cetatenii sa isi mentina stilul de viata, dar sunt si investitori. Experienta de 20 de ani a Grawe Carat Asigurari ma face sa am incredere ca sunt buni in ceea ce fac.” 

Interviul domnului Wilhelm MOLTERER poate fi vizionat aici. 

Mag. Klaus SCHEITEGEL, Managerul General al GRAWE Group a subliniat, la randul sau, importanta liderului pietei din Republica Moldova pentru grupul austriac. ”Au fost 20 de ani minunati si provocatori, insa, in asigurari, cel mai important lucru este increderea. In cei 20 de ani am fost capabili sa construim aici incredere atat in GRAWE Group, cat si pentru GRAWE Carat [Asigurari] Moldova. Este o tara fantastica si opinia noastra este ca putem avea impreuna un viitor stralucit.” 

Interviul complet cu Mag. Klaus SCHEITEGEL poate fi urmarit aici. 

In final, MMag. Paul SWOBODA, Member of the Board of Directors GRAWE Group a punctat, spunand ca “GRAWE Carat este o companie foarte profesionista de asigurari in Republica Moldova si un jucator important pe piata locala de asigurari”.  

Interviul MMag. Paul SWOBODA pentru XPRIMM poate fi vizionat aici 

GRAWE Carat Asigurari, a fost fondata in 2004 prin intrarea grupului financiar austriac GRAWE pe piata locala. Compania a devenit, de-a lungul ultimelor doua decenii, liderul de necontestat al industriei asigurarilor din Republica Moldova, oferind o gama larga de produse si servicii de asigurare, atat de viata, cat si generale. Compania este cunoscuta pentru abordarea sa inovatoare si pentru angajamentul sau fata de satisfactia clientilor. 

Toate interviurile sunt organizate intr-un playlist pe canalul XPRIMM de YouTube care poate fi regasit aici.