1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO: GT Motive vine pe piata cu ...

VIDEO: GT Motive vine pe piata cu o aplicatie mobila de avizare si gestionare a daunelor


In aceasta perioada in care cu totii ne adaptam modului de lucru de la distanta, GT Motive a lansat un produs care sa ajute piata de asigurari si, nu in ultimul rand, sa ajute clientii companiilor de asigurari. Despre acesta a discutat Oana RADU cu oficialii companiei - Sorin IACOB, Country Manager, si Eduard FOGARASSY, Director Dezvoltare - pentru rubrica XPRIMM "#StamAcasa, dar continuam".
[video|14701]
"In aceasta perioada avem niste restictii cu privire la mobilitate, de interactiune si, in acest context, trebuie sa fim creativi si sa gasim solutii alternative pentru a tine business-ul in miscare de la distanta. In industria asigurarilor, asta se traduce prin noi metode de a interactiona cu clientul si astazi vorbim de un produs care ne ajuta sa facem constatarea daunelor si inspectiile de risc prin intermediul unei aplicatii de mobil intr-un mod foarte simplu", a declarat Eduard FOGARASSY, Director Dezvoltare, GT Motive.

"Am inceput sa dezvoltam acest produs de toamna trecuta, dar in ultimele doua saptamani de cand suntem si noi acasa, izolati si in siguranta, am crescut ritmul si in dezvoltam zi si noapte pentru a-l aduce o forma livrabila in piata cat mai rapid. Vedem un produs cu functionalitati minime, dar care poate functiona foarte bine mai ales in perioada asta de criza", a adaugat el.

La randul sau, Sorin IACOB, Country Manager, GT Motive, a afirmat ca "CarFix" este o aplicatie mobila, atat pentru iOS, cat si pentru Android, si va exista foarte curand si ca aplicatie web, care iti permite sa gestionezi, si daca esti clienti, si daca esti inspector sau chiar broker, fluxul de inspectie de risc sau de avizare si constatare a unei daune.

In video-ul de mai sus puteti vedea exact cum functioneaza aplicatia.

Sorin IACOB a explicat ca toate drumurile inutile, mai ales in aceasta perioada, sunt eliminate. Procesul este standardizat, digitalizat si nu mai depinde de timpul efectiv al unui om sa parcurga toti pasii

Puteti implementa noul produs si pe alte segmente de asigurari?

"Desigur. Asa cum am definit acum masinile, putem defini orice alt obiect sau serviciu, fie ca vorbim de imobiliar, de asigurari de calatorie sau medicale. Atata timp cat avem un flux deja standardizat si clar definit, el poate fi implementat in aplicatie fara probleme.Practic, desi avem un produs care se numeste CarFix, el poate fi extins si la alte produse de asigurare", a raspuns Eduard FOGARASSY.

"Modulul de administrare al aplicatiei a fost gandit de la inceput pentru a gestiona tipuri diferite de produse de asigurare si, practic, avem posibilitatea sa definim obiectul sau riscul asigurat, iar apoi sa definim in familii si subfamilii atributele acestor obiecte sau riscuri, pe care sa le aplicam in zona de flux, de procedura. De exemplu, daca vorbim de asigurarile agricole, terenurile sunt in sinea lor forme geometrice, putem sa le definim dupa coordonate GPS si putem sa atat inspectii de risc, cat si constatarea daunelor. Casele, iarasi, sunt forme geometrice si au geolocatie fixa. Daca mergem mai departe catre asigurari de sanatate sau de travel, vom asista clientul in momentul de panica si de nevoia de prim contact medical, iar prin geolocatie putem sa-l directionam catre cea mai apropiata clinica, sa ii facem o programare la medic, iar la finals a ii dam un checklist cu documentele de care are nevoie si sa le trimita printr-un flux electronic direct catre asigurator pentru a face plata dosarului fara incidente", a completat Sorin IACOB.

"Noi am decis sa oferim in mod gratuit acest produs pentru urmatoarele doua luni de zile catre toti asiguratorii care si-ar dori sa il utilizeze. Practic, oferim o gratuitate pentru zona de daune pentru a permite asiguratorilor sa fie aproape de clienti in momentele astea dificile", a adaugat el.

Amintim ca, in aceasta perioada in care cu totii suntem fortati sa ne adaptam, sa ne recalibram stilul de lucru si sa ne cautam resurse si instrumente care sa ne ajute sa ne pastram eficienta, XPRIMM a lansat rubrica "#StamAcasa, dar continuam", care include stiri si interviuri video realizate "de la distanta".

Mai mult decat orice insa, am vrea sa stim chiar de la voi cum se simte aceasta perioada, ce provocari intampinati, ce solutii aplicati si ce asteptari aveti de la perioada urmatoare. Asa ca va rugam sa ne scrieti oricand considerati ca aveti sa ne comunicati ceva ce isi are locul la rubrica "#StamAcasa, dar continuam" pe adresa media@xprimm.com.