1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Decizii ale Consiliului de ...

Decizii ale Consiliului de Administratie al CNPF - 14 martie 2023

In cadrul sedintei din 14 martie 2023, Consiliul de Administratie al Comisiei Nationale a Pietei Financiare, potrivit obiectivelor de baza si atributiilor conferite de legea-cadru, a aprobat o serie de decizii aferente pietei financiare nebancare.

CNPF a autorizat:

Inregistrarea in Registrul agentilor de asigurare si agentilor bancassurance a OCN "CAPITAL LEASING" SRL.

Aprobarea prospectului ofertei de preluare benevola, initiata de ofertantul multiplu SRL "ADV" si Emmanuil GRINSHPUN, obiectul careia il constituie procurarea a 225 914 actiuni ordinare nominative emise de "ALIMCOM" SA, la pretul de 12,20 lei per actiune, cu durata de 15 zile din data anuntarii.

Totodata, CNPF a supravegheat:

Prescrierea administratorului OCN ,,CASH&GO" SRL sa aplice masurile prevazute in art. 24 alin. (3) din Legea nr. 1/2018 si pct. 42 din Regulamentul privind cerintele de creditare responsabila, fiind in drept sa solicite de la consumator doar restituirea sumei initiale, debursate conform contractului de credit acordat, fara revendicarea altor plati prevazute in contract (inclusiv dobanda, comisioanele, taxele, penalitatile, dobanzile de intarziere si orice alt tip de plati).