1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Canal 33 intra in

Canal 33 intra in "Zodia Asigurarilor"!

Postul TV Canal 33, cu aproape 100.000 de abonati pe YouTube, lanseaza in parteneriat cu XPRIMM o emisiune saptamanala, numita "Zodia Asigurarilor", dedicata publicului larg!

"De ce se tem romanii?" a fost tiltlul primului episod difuzat vineri, 6 martie 2021.

Emisiunea aduce o noua perspectiva asupra asigurarilor si pensiilor private, abordand subiecte si studii de caz ce pot fi intelese cu usurinta de catre publicul larg.

Primul episod al emisiunii a subliniat modul in care romanii se raporteaza la idea unei asigurari, clasele de asigurari preferate de catre acestia - locuinte & sanatate, plecand de la informatiile aduse de catre Barometrul UNSAR-IRES si Studiul PAID - Clair de Lune, realizat de catre sociologul Mirel BANICA.

Prima editie a emisiunii a fost moderata de catre Alexandru RADUCANU, Cofondator Canal 33, detinator al recordului Guiness Book pentru cel mai lung talk-show TV din lume - 72 de ore si 18 minute.

Invitatii au fost: Sergiu COSTACHE, Presedinte, XPRIMM - Asigurari & Pensii, si Cosmin TUDOR, Development Director, PAID Romania. Incepand cu editia ce va fi difuzata vineri, 12 martie 2021, de la ora 19:00, dezbaterile vor fi moderate de catre Sergiu COSTACHE.

Va invitam sa urmariti primul episod din "Zodia Asigurarilor - De ce se tem romanii?" aici: