1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
CITY Insurance lanseaza o ...

CITY Insurance lanseaza o aplicatie pentru rezolvarea online a dosarelor de dauna RCA si CASCO

In contextul pandemiei de coronavirus, CITY Insurance anunta lansarea CityinsClaimsAssist, aplicatia mobila care permite rezolvarea 100% online a dosarelor de dauna RCA si CASCO.

"Avand in vedere necesitatea adoptarii unor masuri pentru prevenirea imbolnavirii cu coronavirus (COVID-19), Societatea de Asigurare-Reasigurare CITY Insurance, liderul pietei de asigurari din Romania, lanseaza CityinsClaimsAssist, aplicatia care elimina deplasarile la asigurator sau centre de constatare, respectiv contactele directe cu alte persoane si scurteaza timpul necesar finalizarii dosarelor de dauna RCA si Casco. Aplicatia CityinsClaimsAssist este destinata tuturor clientilor societatii, brokerilor si persoanelor pagubite, fiind disponibila atat pe platforma Android (Google Play), cat si pe iOS (App Store)", a transmis asiguratorul.

" In contextul pandemiei de coronavirus, misiunea noastra este sa protejam si sa sprijinim clientii, persoanele pagubite in urma unor evenimente rutiere si proprii angajati, intr-un mod sigur si eficient. Prin intermediul acestei aplicatii, simplificam si scurtam fluxul de instrumentare si gestionare a unui dosar de dauna. CityinsClaimsAssist ofera utilizatorilor aplicatiei control si asistenta pas cu pas si acces in orice moment la propriul dosar de dauna. Functionalitatea si securitatea aplicatiei au fost testate deja in peste 20.000 de dosare de dauna, astfel ca astazi punem la dispozitia publicului un instrument sigur. Suntem datori fata de clienti, beneficiari si proprii angajati sa identificam si sa aplicam cele mai sigure si rapide solutii, evitand astfel contactul direct, mai ales in aceasta perioada", declara Renato SZILAGYI, Presedinte al Directoratului CITY Insurance.

Aplicatia se poate folosi in orice moment al zilei, chiar de la locul evenimentului. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii beneficiaza de: Conectare rapida in aplicatie si incarcarea informatiilor de la locul evenimentului; Asistenta si instrumentare facila a dosarului de dauna; Primirea unei oferte de despagubire directa si comunicarea in aplicatie cu inspectorul de daune City Insurance sau brokerul mandatat de catre client; Posibilitatea redirectionarii catre una din unitatile de reparatii autorizate; Posibilitatea platii despagubirii direct in cont.

Aplicatia CityinsClaimsAssist poate fi descarcata aici: https://cityinsurance.ro/mobileapp.

Mai multe companii din piata de asigurari au anuntat, in aceasta perioada, ca au luat diverse masuri de preventie a raspandirii noului Coronavirus (COVID-19) si au implementat planuri pentru a asigura continuitatea activitatii in conditii optime, mizand pe interanctiunea online cu clientii, atat in ceea ce priveste subscrierile, cat si gestionarea daunelor. In noua categorie de stiri Asigurari in etapa COVID-19 de pe 1asig.ro gasiti toate anunturile companiilor!