1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
BCR: Dezvoltare digitala a ...

BCR: Dezvoltare digitala a portofoliului investitional prin George

Banca Comerciala Romana a extins functionalitatile din platforma digitala George prin deschiderea si operarea 100% digitala a unui portofoliu investitional, de pe orice dispozitiv, telefon, tableta sau calculator.

Noile functionalitati sunt deja disponibile pe platfoma de digital banking a BCR, prin magazinul George. Practic, orice utilizator poate incepe, 100% online, fara niciun fel de hartii sau deplasari la banca, dezvoltarea unui portofoliu investitional, prin semnarea digitala a contractului de investitii financiare.

Odata ce au semnat digital contractul de investitii, care nu presupune niciun comision, utilizatorii George au posibilitatea:

  • sa achizitioneze unitati de fond la fonduri mutuale administrate local sau global;
  • sa investeasca in instrumente financiare tranzactionate la bursa;
  • sa-si activeze serviciul de investitii lunare Capital Plan.

"Contractarea si operarea de instrumente investitionale cu suportul platfomei George le ofera oportunitatea clientilor nostri sa-si dezvolte 100% digital planurile de economii si investitii. Accesul la un portofoliu investitional devine astfel mult mai rapid, mai simplu si mai eficient, nefiind necesare hartii sau deplasare fizica intr-o unitate bancara. Incheierea contractului se face prin semnatura digitala, pe care o punem la dispozitie gratuit, iar clientii au apoi acces imediat, prin George, la lumea investitiilor locale si globale. Gestionarea digitala a unui portofoliu investitional se inscrie in strategia noastra de dezvoltare continua a ecosistemului digital George. Ne incurajam clientii sa ne contacteze si sa discute indeaproape cu noi despre planurile lor de investitii, specialistii BCR fiind disponibili atat in unitati, cat si telefonic sau online", a declarat Valentin POPOVICI, Director Executiv Piete Financiare, BCR.

Prin Capital Plan, orice client BCR poate investi automat o parte din veniturile lunare intr-unul sau mai multe fonduri mutuale pe termen scurt, mediu sau lung, in functie de nevoi si obiective, de la vacanta, studii, avans pentru achizitii importante, pana la atingerea confortului financiar la pensie. Fondurile mutuale de investitii disponibile prin Capital Plan sunt administrate de profesionistii din cadrul societatii de administrare a investitiilor Erste Asset Management. Suma minima pentru activarea serviciului Capital Plan porneste de la 100 de lei, 20 de euro sau 20 de dolari.

Pentru activarea digitala a contractului de investitii, exista o serie de conditii pe care clientii trebuie sa le indeplineasca: sa aiba peste 18 ani, sa nu detina deja un contract similar semnat si sa aiba datele actualizate.