1asig.ro
1asig.ro

#iarnalavolan

5 min. / 1.540 cuvinte
Dincolo de atmosfera vesela a sarbatorilor de iarna, luna decembrie a inceput deja sa aduca frig, ceata, drumuri cu polei si ninsori abundente, iar acestea, inevitabil, isi pun amprenta in trafic. Accidentele rutiere si ambuteiajele sunt, din pacate, elemente cunoscute in aceasta perioada.

PROMO


Am putea spune, fara sa exageram, ca sezonul rece, cu toate fenomenele meteo care il caracterizeaza, reprezinta perioada anului cu cele mai multe provocari pentru soferi.

In acest context, eforturile de informare si educare continua a soferilor, pentru cresterea gradului de siguranta in trafic, raman esentiale. Tocmai de aceea, intre 12 si 18 decembrie, se desfasoara un nou demers national menit sa creasca gradul constientizarii cu privire la pericolele din trafic, axat, de data aceasta, pe riscurile implicate de condusul pe timp de iarna.

Parte a proiectului mai amplu, cunoscut sub numele "FII TREAZ LA VOLAN", campania "IARNA, LA VOLAN" are rolul de a atrage atentia soferilor asupra masurilor de siguranta pe care trebuie sa le ia pe timp de iarna pentru a se asigura ca ajung cu bine la destinatie.

Astfel, de luni, 12 decembrie, va invitam sa va alaturati campaniei! Va asteptam pe pagina de Facebook si treazlavolan.ro unde veti gasi sfaturi si recomandari privind condusul pe timp de iarna. Aratati-va sustinerea distribuind mesajele si infograficele pe care le considerati importante si folosind kit-ul de social media!

1.581 accesari