1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

#StamAcasa, dar continuam!

Multe business-uri se adapteaza situatiei create de raspandirea noului Coronavirus, iar cei care au posibilitatea sa lucreze de acasa sunt cu adevarat norocosi. Printre acestia ce numaram si noi, echipa XPRIMM, reusind sa va tinem la curent cu tot ce se intampla in piata si lansand noi proiecte.

In acest context, "#StamAcasa, dar continuam" este numele celei mai recente rubrici lansate de XPRIMM in aceasta perioada in care cu totii suntem fortati sa ne adaptam, sa ne recalibram stilul de lucru si sa ne cautam resurse si instrumente care sa ne ajute sa ne pastram eficienta.

Publicam in aceasta perioada stiri si interviuri care sa ne ajute sa fim aproape unii de ceilalti si sa intelegem care sunt provcarile pe care trebuie sa le depasim. Echipa noastra redactionala cauta informatii utile pentru specificului muncii in aceasta perioada si vi le transmite sub forma unor "tips & tricks" de sezon.

Primul interviu video a fost facut cu Nicoleta RADU, Director General, PAID Romania, si il puteti vizualiza aici.

Mai mult decat orice insa, am vrea sa stim chiar de la voi cum se simte aceasta perioada, ce provocari intampinati, ce solutii aplicati si ce asteptari aveti de la perioada urmatoare. Asa ca va rugam sa ne scrieti oricand considerati ca aveti sa ne comunicati ceva ce isi are locul la rubrica "#StamAcasa, dar continuam" pe adresa media@xprimm.com.

In video-ul de mai jos ii puteti urmari pe Sergiu COSTACHE si pe Oana RADU discutand despre noul proiect, dar si despre cum s-au adaptat muncii de acasa:

[video|14698]