1asig.ro
1asig.ro
Octombrie este

Octombrie este "Luna Asigurarilor de Locuinte"! Esti broker sau agent? Cere un pachet de brosuri pentru clientii tai!

A inceput editia a IX-a a campaniei nationale de informare "Luna Asigurarilor de Locuinte" proiectul care aduce romanilor, in fiecare an, informatiile de baza despre asigurarile de locuinte. De asemenea, in acest an campania vorbeste, pentru a doua oara in istoria proiectului, de importanta protejarii mediului alaturi de protectia propriei locuinte. Iar, daca esti broker sau agent de asigurare si vrei sa te alaturi campaniei in calitate de sustinator, noi iti trimitem gratuit un pachet de brosuri pentru clientii tai - nu trebuie decat sa completezi formularul online de aici!

De ce sunt schimbarile climatice o amenintare pentru locuintele romanilor?

Schimbarile climatice reprezinta cea mai mare amenintare pe termen lung pentru economia globala, dar si pentru vietile si locuintele oamenilor din intreaga lume. Daca nu se iau masuri de atenuare, temperaturile globale ar putea creste cu mai mult de 3 grade Celsius, iar economia mondiala ar putea scadea, in urmatorii 30 de ani, cu 18%.

La finalul anului 2020, se estima ca, la nivel global, peste 55 de milioane de oameni au fost nevoiti sa se mute ca urmare a fenomenelor meteo extreme provocate de schimbarile climatice - un numar record, conform datelor publicate de Internal Displacement Monitoring Centre care ar putea fi chiar semnificativ mai mare, avand in vedere posibilitatea crescuta ca datele existente sa fie incomplete. Cifra este de 3 ori mai mare decat cea a persoanelor obligate sa se mute in urma conflictelor armate sau a violentelor. 

Inundatii violente si viituri, furtuni puternice, seceta si valuri de caldura, grindina, tornade - toate aceste fenomene extreme, produse ca urmare a schimbarilor climatice, afecteaza locuintele si vietile oamenilor. In acest context, grija fata de locuinta noastra trebuie sa fie dublata cu grija fata de mediu.

Asadar, editia a IX-a a campaniei "Luna Asigurarilor de Locuinte", o ampla campanie nationala de informare si educare a populatiei, urmareste sa atraga atentia romanilor asupra necesitatii asigurarii propriei case, alaturi de protectia "casei" in care "locuiesc" toate casele noastre - mediul inconjurator.

Proiectul este organizat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si UNSAR - Uniunea Societatilor de Asigurare-Reasigurare din Romania.

Parteneri campaniei sunt EUROINS Romania, OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, PAID Romania, GROUPAMA Asigurari, GRAWE Romania, GOTHAER Asigurari Reasigurari, DESTINE Broker, GENERALI Romania, ERGO, EUROLIFE, ASITO Kapital, Renomia SRBA Insurance Broker, AON Romania, INTER Broker, GLOBASIG Broker, DAW Management Broker, CAMPION Broker, GARANTA Asigurari, HOBBIT Broker, FABRICA de Asigurari si ROM Insurance.

Campania se desfasoara cu sprijinul UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari si PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media: RFI Romania, Asiguropedia.ro, Revista BIZ si Ziua Veche.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe http://asigurarealocuintelor.ro/ si pe pagina de Facebook Asigura-te

Solicita un pachet de brosuri GRATUITE pentru clientii tai!

Esti agent sau broker de asigurare? Te vrem alaturi de noi in campania "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte"! Iti dam brosuri gratuite pentru clientii tai de indata ce acestea vor sosi de la tipar, iti scriem numele in "Hall of Fame" si iti adaugam pin pe Harta Sustinatorilor campaniei! 

Trebuie doar sa completezi formularul de solicitare de pe asigurarealocuintelor.ro, unde ne vei preciza detaliile tale de contact, precum si cam de cate brosuri ai nevoie, in ce zona activezi sau le vei distribui si ce nume doresti sa includem pe harta si in Hall of Fame. 

Cere acum pachetul tau de BROSURI GRATUITE!