1asig.ro
1asig.ro

FII #TREAZLAVOLAN!

5 min. / 1.540 cuvinte
Siguranta rutiera trebuie sa fie o prioritate si pentru Romania, in conditiile in care accidentele rutiere reprezinta o problema importanta in tara noastra. Chiar si Banca Mondiala a atras atentia, recent, ca Romania are cea mai slaba performanta din UE in ceea ce priveste siguranta rutiera.

PROMO


Cu aproximativ 2.000 de oameni care si-au pierdut viata in trafic in 2015 si alti 9.000 care au fost raniti in accidente rutiere, cifrele Romaniei sunt de doua ori mai mari decat media UE-28, iar cifrele care caracterizeaza siguranta rutiera sunt de trei ori mai slabe in comparatie cu tari cum ar fi Suedia, Danemarca si Marea Britanie. Costul economic al acestor tragice pierderi de vieti omenesti este estimat intre 4-10 miliarde de lei (1-2,5 miliarde de lei), conform datelor Bancii Mondiale.

In acest context este evident ca proiectele si campaniile de siguranta rutiera raman mai importante ca niciodata, iar orice efort in directia reducerii numarului de accidente rutiere este esential.

Una din cele mai importante campanii este "FII TREAZ LA VOLAN!", initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, care va continua, in aceasta vara, cu a doua editie.

Campania "FII TREAZ LA VOLAN!", desfasurata intre 15 iulie si 15 septembrie a.c., este sustinuta si anul acesta mai multe VIP-uri, printre care Nicu ALIFANTIS, Mircea VINTILA, Dan HELCIUG, Titi AUR si Dan FINTESCU.

Daca esti un sofer, un biciclist, un motociclist sau un pieton responsabil, poti sustine si tu siguranta rutiera din Romania! Alatura-te campaniei "FII TREAZ LA VOLAN!"

1.394 accesari