1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Aegon Pensii devine Carpathia ...

Aegon Pensii devine Carpathia Pensii

Aegon Pensii se transforma in Carpathia Pensii, marcand intrarea intr-o noua era a societatii in industria de pensii private din Romania, ca urmare a finalizarii tranzactiei cu Vienna Insurance Group (VIG).

”Anul 2024 reprezintă un moment important în istoria Aegon Pensii, un nume consacrat pe piaţa administrării fondurilor de pensii private din România. Aegon Pensii se transformă în Carpathia Pensii, marcând intrarea într-o nouă eră a societăţii în industria de pensii private din România. Această transformare este mult mai profundă decât o simplă schimbare de denumire. Ea semnifică o redefinire a identităţii şi strategiei companiei”, anunţă administratorul de pensii.

"Aceasta rebranduire reprezinta o promisiune de continuare a bunelor practici pe care le-am adoptat inca din 2007 de la infiintare, prin adaptare la nevoile şi aşteptarile in schimbare ale participantilor la fondurile noastre de pensii. Carpathia Pensii işi propune sa devina un pilon de stabilitate in sectorul de pensii private, un exemplu de bune practici, adaptate şi imbunatatite constant la cerintele şi reglementarile pietei de pensii private din România," afirma Marius RATIU, Director General Carpathia Pensii.

Finalizarea tranzactiei cu Vienna Insurance Group (VIG) in 2023 a marcat un punct crucial in evolutia Aegon Pensii. Aceasta schimbare majora a proprietatii a permis companiei sa işi reinnoiasca şi sa işi intareasca pozitia pe piata financiara din România. Sub egida VIG, Carpathia Pensii capata acces la resurse extinse şi specializate, permitându-i sa işi consolideze businessul pe termen lung. Aceasta evolutie strategica continua angajamentele luate fata de clienti, oferind o abordare mai personalizata şi orientata spre nevoile lor. Rebranduirea in Carpathia Pensii simbolizeaza un angajament ferm catre simplificare, integritate şi excelenta in servicii, subliniind obiectivele companiei de a fi alaturi de participantii la fonduri pe intreaga perioada de economisire pentru o pensie privata şi de a investi prudent activele fondurilor de pensii private administrate, in interesul participantilor.

Alegerea numelui Carpathia Pensii nu este doar o decizie strategica, ci şi o manifestare a respectului şi angajamentului companiei fata de patrimoniul şi valorile locale. Prin aceasta rebranduire, compania nu doar ca işi reafirma radacinile in regiunea Carpatilor şi a Transilvaniei, dar şi angajamentul de a servi interesele participantilor la fondurile de pensii administrate prin simplificare şi atentie la nevoile acestora. Noul nume simbolizeaza un pilon de stabilitate şi incredere in sectorul pensiilor private, reflectând dorinta companiei de a oferi o baza solida pentru planificarea financiara a clientilor sai, cu respectarea de asemenea a traditiilor şi valorilor locale. Carpathia Pensii se pozitioneaza astfel nu doar ca un administrator de fonduri de pensii, ci ca un partener de incredere.

"Carpathia Pensii se angajeaza sa pastreze şi sa consolideze traditia de excelenta operationala a Aegon Pensii, oferind şi in continuare solutii de economisire pentru pensie prin simplitate, etica profesionala şi atentie la nevoile participantilor la fondurile de pensii. Cu o noua viziune, Carpathia Pensii este pregatita sa navigheze provocarile pietei de pensii private, asigurând participantilor la fondurile de pensii administrate un parteneriat bazat pe profesionalism, incredere, stabilitate şi transparenta, baza pentru ca participantii fondurilor administrate sa se bucure la vârsta pensionarii de o pensie privata pe masura sumelor economisite pe parcursul vietii profesionale. Suntem aceeaşi echipa ca şi pâna acum şi suntem siguri ca ce ne propunem vom şi realiza," incheie Marius RATIU.