1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Zurich lanseaza o platforma marketplace destinata API-urilor

Zurich Insurance Group a lansat Zurich eXchange, o platforma marketplace pentru Application Programming Interface (API-uri) de ultima generatie.

Aceasta miscare marcheaza urmatorul capitol al calatoriei de transformare digitala a Zurich, potrivit companiei. Zurich eXchange va facilita o integrare mai rapida si o colaborare mai eficienta in intreaga organizatie si cu clientii si partenerii.

API este o parte indispensabila a oricarei transformari digitale, deoarece permite diferitelor sisteme sa comunice eficient intre ele.

Prin deschiderea si publicarea API-urilor sale, Zurich va permite clientilor, distribuitorilor si partenerilor sa se conecteze digital cu Zurich de pe o singura platforma unica, all in one.

Aceasta noua abordare, a fost deja adoptata de 15 subsidiare ale Zurich si acopera in prezent 1.433 de API-uri gestionate, cu peste 63 de milioane de tranzactii activate prin API pe luna.

"Desi API-urile nu sunt noi, Zurich eXchange demonstreaza ca Zurich este serioasa in ceea ce priveste afacerile digitale. Noua noastra abordare bazata pe API ne permite sa ne valorificam amprenta si expertiza globala", a declarat Frank Verkerk, Group Chief Platform Officer.

"Prin colectarea API-urilor noastre intr-un singur loc, acestea pot fi partajate mai eficient atat in cadrul Zurich, cat si cu clientii si partenerii nostri. In acelasi timp, ne asiguram ca acestea sunt usor de utilizat, bine gestionate si sigure.", a adaugat Verkerk.

Prin intermediul acestor API-uri, de exemplu, Zurich le permite clientilor sai sa acceseze fara probleme si in orice moment, in mod digital, cele mai recente date privind reclamatiile si documentele politelor de asigurare. Alte API-uri permit clientilor si partenerilor sa integreze cu usurinta noile produse de asigurare Zurich in propriile canale digitale.

Ericson Chan, Group Chief Information and Digital officer, a declarat "Lansarea Zurich eXchange marcheaza o etapa importanta: permite partenerilor sa se integreze fara probleme cu produsele si serviciile noastre si joaca un rol esential in promovarea inovatiei pentru a oferi valoare reala clientilor nostri."