1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Ylana Shop: Povestea rochiei perfecte

S-ar putea spune ca o rochie reprezinta unul dintre cele mai versatile si spectaculoase obiecte vestimentare feminine, dar, paradoxal, si unul dintre cele mai greu de ales. Sa gasesti o rochie potrivita pentru o anumita ocazie poate fi o adevarata provocare, mai ales atunci cand modelele "in trend" sau culorile sezonului nu ti se potrivesc. Sa gasesti rochia perfecta? Extrem de dificil, insa... nu imposibil, pentru ca Ylana Shop iti vine in ajutor.



Brand 100% romanesc, Ylana Shop a fost creat in iunie 2016 de catre Alina VLAD. Intr-o lume a modei in permanenta schimbare, brandul Ylana Shop ne propune o linie care sa reziste vitezei impuse de tendintele in moda, prin modele clasice, atemporale, ce raman elegante si atrag privirile indiferent de trend-uri.


In fiecare zi, designerul brandului Ylana Shop este motivat de dorinta de a crea rochii de eveniment deosebite pentru toate categoriile de ocazii speciale si pentru toate categoriile de varsta, pastrand mereu in minte o harta a portretelor personalitatilor feminine.


Isi doreste ca fiecare femeie sa indrazneasca mai mult si sa poarte rochii care sa ii puna silueta in evidenta, sa isi cunoasca atuurile si sa inteleaga ca este deosebita, indiferent de dimensiuni.

Creatiile Ylana sunt recunoscute pentru originalitatea si eleganta designului, dar si pentru calitatea si frumusetea tesaturilor folosite. Rafinamentul matasii, finetea dantelei, stralucirea luxurianta a paietelor sunt doar cateva dintre elementele prin care rochiile Ylana ies in evidenta.


Rosul bogat, negrul intens si albul delicat se numara printre propunerile Ylana Shop in colectia rochiilor de zi, aceste nuante fiind completate, apoi, de verdele viu, albastrul electrizant sau luxuriantele nuante de auriu si argintiu pentru rochiile de seara. Toate modelele pot fi vazute pe ylanashop.com.