1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
XPRIMM Info, de 21 de ani alaturi ...

XPRIMM Info, de 21 de ani alaturi de piata de asigurari

XPRIMM Info a implinit 21 de ani si 480 de editii. Din 5 februarie 2021, de la prima sa aparitie, XPRIMM Info prezinta tendintele din piata asigurarilor si aduce in atentie opiniile specialistilor prin materiale de sinteza si interviuri.

XPRIMM Info este parte din familia XPRIMM Newsletters, care include, de asemenea, buletinele XPRIMM Stiri, XPRIMM Job si XPRIMM News.

Din 2001, bilunar, in fiecare zi de miercuri dupa-amiaza, abonatii XPRIMM primesc o noua editie a Buletinului Informativ "XPRIMM Info".

Am mentinut rubricile consacrate - Editorial, Interviu si Tendinte - care au facut parte din continutul XPRIMM Info inca de la inceput. Acum, in moment aniversar, adaugam o noua rubrica: InsuranceStyle.

De asemenea, in ultimii ani, instrumentele moderne de comunicare de tip social media au adus, pentru publicatiile XPRIMM noi forme de prezentare si modalitati de a interactiona cu cititorii. Ne puteti gasi:

Totodata, in aceasta perioada nu ne-am distantat de cititorii nostri, care au rasfoit revistele XPRIMM in biblioteca virtuala XPRIMM Publications.

Va multumim ca ne sunteti alaturi si va promitem ca vom continua sa va aducem in atentie materiale din ce in ce mai interesante!

AICI va puteti abona la newsletterele XPRIMM!