1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Vara asta, iti amintim cat de important este sa FII TREAZ LA VOLAN!

Unul dintre cele mai grave efecte ale oboselii este reprezentat de adormirea la volan, insa... nu se limiteaza la acest aspect. Oboseala are efecte asupra abilitatilor conducatorilor auto, reducandu-le capacitatea de concentrare si atentie, incetinind timpii de reactie si afectand abilitatea acestora de a lua decizii.

Cu toate acestea, despre oboseala la volan se vorbeste mai putin atunci cand vine vorba de riscurile care pot conduce la accidente rutiere. Tocmai de aceea, editia a IV-a a campaniei FII TREAZ LA VOLAN!, care se desfasoara pana pe 10 septembrie a.c., aduce in atentia soferilor, si nu numai, masurile pe care conducatorii auto le pot lua pentru a reduce efectele acestui risc.

Printre obiectivele din acest an ale demersului se numara, astfel, atragerea atentiei soferilor, dar si a celorlalti participanti la trafic asupra pericolului oboselii la volan, dar si cresterea gradului de constientizare cu privire la riscurile la care se expun participantii la trafic, cresterea gradului de educatie rutiera si, indirect, scaderea numarului de accidente rutiere din Romania. Proiectul se va desfasura, in paralel, in mediul online si offline.

Demersul "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si al BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania, precum si cu sprijinul celor mai importane companii de asigurare si de brokeraj din piata.

Vara asta, fii #treazlavolan si sustine, alaturi de noi, siguranta rutiera! Acceseaza site-ul oficial treazlavolan.ro ca sa afli mai multe despre pericolele oboselii la volan, descarca kit-ul de social media al campaniei, viziteaza pagina de Facebook sau urmareste contul de Instagram!