1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Vara aduce... Premiile Brokerilor de Asigurare

Fara indoiala, 2020 a fost un an plin de provocari. Cu toate acestea, brokerii care activeaza in piata de asigurari din Romania au fost mai activi ca niciodata, facand fata cu brio provocarilor aduse de pandemie. Toate acestea sunt relevate si de rezultatele financiare inregistrate.

Anul trecut, piata de brokeraj din Romania a crescut cu 9,1% fata de 2019, insumand prime intermediate in valoare de 7,86 de miliarde de lei, potrivit ASF. Tot in 2020, companiile de brokeraj au intermediat/ distribuit 68,34% din volumul total al primelor brute subscrise de asiguratori, depasind, pentru prima oara in ultimii 5 ani, pragul de 80% pe partea de distributie de asigurari generale.

In acest context, ziua de 2 iunie le va fi dedicata chiar a lor. Cea de-a X-a editie a Premiilor Brokerilor de Asigurare, evenimentul deja traditional dedicat recompensarii performantei in brokeraj, isi va anunta premiantii sub tema "Din nou impreuna".

Evenimentul se va desfasura intr-o atmosfera eleganta si destinsa, profitand de noile permisiuni in ceea ce priveste organizarea de evenimente, dar cu respectarea tuturor regulilor referitoare la conduita sociala responsabila in prevenirea raspandirii coronavirus (COVID-19). Decernarea premiilor si trofeelor va avea loc la Restaurant Diplomat, Bucuresti.

A mai ramas putin pana cand vom afla cine au fost cei mai performanti Brokeri ai anului trecut, dar si care au fost cele mai inovatoare produse si parteneriate din piata de profil. Vei fi alaturi de noi?