1asig.ro
1asig.ro
VIDEO:  Dragos CALIN, GRAWE ...

VIDEO: Dragos CALIN, GRAWE Romania - Ne dorim sa devenim unul dintre asiguratorii de retail preferati din piata

5 min. / 1.540 cuvinte
Despre schimbarea facuta in conducerea companiei, parteneriatele cu brokerii, vanzarea pe linii de business si strategia pentru perioada urmatoare au discutat Dragos CALIN - Presedinte al Directoratului, GRAWE Romania Asigurare - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii -, in cadrul emisiunii "Ora de risc" by XPRIMM, difuzate marti, 29 septembrie, la RFI Romania.

PROMO"Ne dorim sa devenim unul dintre asiguratorii de retail preferati din piata din Romania. Daca ma refer la sfaturi, as mentiona cateva lucruri care tin de mine, de GRAWE. Cred ca este foarte important in aceasta perioada sa ne orientam catre cum facem lucrurile de acum incolo pentru ca nu cred ca ne vom mai intoarce la cum le faceam inainate. Ar trebui sa ne orientam mai mult catre viitor, decat catre trecut, cu nostalgia aferennta, dar sa o depasim cat mai repede, pentru ca eu cred ca sa creeaza o noua normalitate", a spus, in concluzia emisiunii, Dragos CALIN.

"Legat de abordare si GRAWE in esenta, si ma refer la toti angajatii de astazi, apreciez foarte mult oamenii care isi doresc sa schimbe ceva. Am nevoie sa stiu in jurul meu persoane care-si doresc sa schimbe si sa imbunatateasca permanent. Cred ca in felul acesta noua normalitate se va crea mai usor, este foarte greu de definit viitorul si ar trebui sa ne pregatim pentru el", a adaugat acesta.

Care este strategia GRAWE Romania pentru perioada urmatoare?

"Un mixt bun intre canalele de distributie, un mixt bun de asigurari generale non-obligatorii si asigurarile de viata. Vrem sa dezvoltam in continuare parteneriate cu Brokeri si propria forta de vanzare. Tot strategic, pot spune ca incepem sa fim aproape de mijloacele moderne de comunicare si, de ce nu, in viitor sa ne gandim si la acea vanzare directa prin internet. Ne pregatim pentru vremuri noi. Retail inseamna atat partea traditionala, cat si potentialul consumator nou sau viitorul asigurabil al Romaniei", a raspuns Presedintele GRAWE Romania.

Mai multe declaratii gasiti in inregistrarea video de mai sus!

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 17.30, si sambata, de la ora 10.10, la RFI Romania. Ea poate fi urmarita pe www.rfi.ro sau pe undele RFI: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm. Emisiunea poate fi ascultata si in format podcast (cautati RFI Romania / Ora de risc).

Ne puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc".

Emisiunea "Ora de risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Indragita emisiune a debutat in urma cu peste 9 ani, fiind realizata de XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM.

Pentru a urmari toate dezbaterile si interviurile, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM!

CITITI PE ACEEASI TEMA:
Dragos CALIN a primit avizul ASF pentru functia de Presedinte al Directoratului GRAWE Romania

1.004 accesari