1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

VIDEO: BRD Pensii a fost premiat pentru Cel mai dinamic fond de pensii de Pilon III

BRD Pensii a obtinut Premiul pentru Cel mai dinamic fond de pensii de Pilon III (pensii facultative) in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor 2020, pentru buna performanta in atragerea de noi participanti si pentru rezultatele financiare foarte bune.

Premiul a fost ridicat de Alina ANDREESCU, Director General, BRD BRD Pensii, care a declarat: "Acest premiu ne rasplateste eforturile noastre de pe parcursul anului trecut si inceputul acestui an de a ajunge cu pensiile prrivate facultative la viitorii pensionari, care au intrat in contact cu reprezentantii nostri BRD din echipa de vanzari".

"Ne bucuram ca oamenii si companiile au inteles importanta si utilitatea pensiei facultative si se gandesc din ce in ce mai mult si constientizeaza ce inseamna aceasta pensie pentru viitorul lor si angajatii lor", a adaugat ea.

Aflata la editia a XX-a, Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2020 s-a desfasurat in Bucuresti, la Clubul Diplomatic, intr-un cadru inedit, care a respectat toate normele actuale de siguranta si distantare sociala impuse de autoritati. Cu acest prilej, profesionistii din piata de asigurari si pensii private s-au reunit pentru a celebra cele mai bune rezultate, dar si inovatia si dinamismul companiilor.

Mai jos puteti vizualiza intregul film al Galei Premiilor PieteiAsigurarilor 2020 (BRD Pensii la min. 16)!Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2020 s-a desfasurat, pe 26 august 2020, cu sprijinul Partenerilor: DELOITTE, ECLAIMS Assistance, GT MOTIVE, PROFIDUCIARIA, NOSCO, NEACSU.com, PAVALASCU Risk Consultants si FIVE PLUS.