1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

VIDEO: BCR Pensii, desemnata Compania anului in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor

In cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor 2020 au fost decernate si Premiile Pensiilor Private. Astfel, BCR Pensii a fost desemnata "Compania anului" la aceasta sectiune, premiul consemnand nu doar performanta de ansamblu a companiei pe ambii Piloni, ci si contributia in toate activitatile menite sa educe publicul si sa promoveze acest sector.

Premiul a fost ridicat de Radu CRACIUN, Presedintele BCR Pensii, care a declarat: "Multumesc frumos! 2020 este un an dificil pentru toti, asa cum nu ne-am dorit sa fie. Pe de alta parte, sunt si motive pentru care pentru BCR Pensii a fost un an bun. Recent am primit din partea Bursei de Valori Bucuresti premiul pentru cel mai performant fond de Pilon II pentru ultimii 10 ani. Astazi primit recunoastearea voastra si ne bucuram foarte mult".

"Suntem interesati sa fim tot timpul in top si ne bucuram ca reusim. In momentul de fata de pregatim sa intram pe Pilonul IV si facem demersuri in acest sens. Lumea e in miscare, e bine sa tinem cont de oportunitatile care apar si sa ramanem in continuare conectati la performanta", a adaugat Radu CRACIUN.

Aflata la editia a XX-a, Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2020 s-a desfasurat in Bucuresti, la Clubul Diplomatic, intr-un cadru inedit, care a respectat toate normele actuale de siguranta si distantare sociala impuse de autoritati. Cu acest prilej, profesionistii din piata de asigurari si pensii private s-au reunit pentru a celebra cele mai bune rezultate, dar si inovatia si dinamismul companiilor.

Mai jos puteti vizualiza intregul film al Galei Premiilor PieteiAsigurarilor 2020 (BCR Pensii la min. 18)!


Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2020 s-a desfasurat, pe 26 august 2020, cu sprijinul Partenerilor: DELOITTE, ECLAIMS Assistance, GT MOTIVE, PROFIDUCIARIA, NOSCO, NEACSU.com, PAVALASCU Risk Consultants si FIVE PLUS.

Pentru a urmari toate dezbaterile si interviurile, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM!