1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

VIDEO: Asociatia CFA Romania a obtinut Premiul pentru Sustinerea sistemului de pensii

Asociatia CFA Romania a obtinut Premiul pentru Sustinerea sistemului de pensii in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor 2020, pentru campania de educatie financiara "Generatia I" si pentru realizarea studiului "Viitorul Sistemului de Pensii din Romania".

Premiul a fost ridicat de Alexandra SMEDOIU, CFA, care a declarat: "Sunt onorata sa primesc acest premiu in numele Asociatiei CFA Romania. Anul acesta ne-am dat silinta sa avem o voce mai puternica, sa aparam lucrurile care credem ca conteaza, iar sistemul de pensii este unui dintre acestea. Mai avem multe batalii de dus si o sa ne vedeti activi in zona financiara. Suntem foarte preocupati, de asemenea, de zona de educatie si vom veni cu proiecte si pe partea aceasta. Suntem un partener al industriei de asigurari si al industriei de pensii private si sper ca impreuna sa facem o Romanie mai buna si mai educata din punct de vedere financiar".

Asociatia CFA Romania este organizatia profesionistilor in investitii din Romania, detinatori ai titlului Chartered Financial Analyst (CFA), calificare administrata de CFA Institute (USA). Asociatia CFA Romania are misiunea de a promova interesele specialistilor in investitii si de a mentine standarde ridicate de integritate si excelenta profesionala.

In prezent, Asociatia CFA Romania are peste 225 de membri, detinatori ai titlului de Chartered Financial Analyst (CFA). Profesionistii care sunt membri ai Asociatiei CFA Romania lucreaza pentru institutii de reglementare, institutii supranationale, institutii bancare, firme de asigurari, firme de intermediere de valori mobiliare, firme de asset management, fonduri de pensii, firme de consultanta, sectorul public, institutii de invatamant, companii care activeaza in diverse sectoare economice etc.

Aflata la editia a XX-a, Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2020 s-a desfasurat in Bucuresti, la Clubul Diplomatic, intr-un cadru inedit, care a respectat toate normele actuale de siguranta si distantare sociala impuse de autoritati. Cu acest prilej, profesionistii din piata de asigurari si pensii private s-au reunit pentru a celebra cele mai bune rezultate, dar si inovatia si dinamismul companiilor.

Mai jos puteti vizualiza intregul film al Galei Premiilor PieteiAsigurarilor 2020 (CFA Romania la min. 12:40)!


Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2020 s-a desfasurat, pe 26 august 2020, cu sprijinul Partenerilor: DELOITTE, ECLAIMS Assistance, GT MOTIVE, PROFIDUCIARIA, NOSCO, NEACSU.com, PAVALASCU Risk Consultants si FIVE PLUS.