1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Un acoperis asigurat deasupra capului

In primele sase luni ale acestui an, aproape 3.500 de locuinte au fost afectate de incendii. De asemenea, aproape 800 de case au fost distruse sau avariate de inundatii, iar aproape 11.500 de locuinte au fost calcate de hoti.

Pana acum, in luna septembrie a acestui an, au avut loc pe teritoriul tarii noastre 15 cutremure, dintre care cel mai mare de 3,9 grade. Iar fix in urma cu un an, in luna septembrie, o furtuna extrem de violenta in vestul tarii, de doar jumatate de ora, lasa in urma victime, precum si pagube materiale importante generate de copaci cazuti, panouri publicitare si acoperisuri smulse de vant.

Desi am putea avea impresia ca locuinta noastra este de nedoborat, realitatea ne arata ca, din pacate, acest lucru nu este adevarat.

Insa de riscuri, oricat ne-am dori, nu putem scapa niciodata definitiv. Dar ne putem proteja, pe cat posibil, prin cateva actiuni preventive care, atunci cand se intampla ceva rau, sa ne permita sa o luam de la capat.

Astfel, luna viitoare, pentru al saselea an consecutiv, campania nationala "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" le va reaminti romanilor ca pot face ceva pentru siguranta locuintei lor, chiar si in fata unor dezastre de proportii sau a unor riscuri pe care nu le pot elimina niciodata definitiv.