1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Tu crezi ca ai un stil de viata sanatos?

Jumatate dintre romani considera ca nu au un stil de viata sanatos, insa 98% dintre ei si-ar dori sa poata face ceva in aceasta privinta. Doar 12% dintre romani includ zilnic in program activitati sportive (mers la sala, jogging, ciclism, inot etc.), in timp ce 61% nu se implica deloc in astfel de activitati.

Mai mult, 1 din 4 romani (24%) nu include fructe in dieta zilnica, iar 1 din 2 romani (49%) nu include legume crude in dieta zilnica.

Pe de alta parte, romanii declara ca sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru un produs alimentar pe care il considera de o calitate mai buna: 42% ar fi dispusi sa plateasca cu pana la 10% mai mult, 26% ar fi dispusi sa dea cu pana la 50% mai mult, in timp ce 17% ar merge chiar pana la a plati cu 100% in plus sau peste.

Toate aceste concluzii sunt rezultatele unui sondaj online la care au participat 3.075 de respondenti, desfasurat in cadrul primei etape a campaniei nationale de informare "Totul despre asigurarile de sanatate". Demersul are ca obiective promovarea beneficiilor oferite de asigurarile de sanatate, promovarea unui stil de viata sanatos, dar si schimbarea comportamentului romanilor din unul pasiv in unul pro-activ atunci cand vine vorba de sanatatea lor.

In aceasta perioada se desfasoara a doua etapa a campaniei. Sustine proiectul! Afla mai multe pe totuldespreasigurari.ro/sanatate, pe paginile de Facebook Totuldespreasigurari.ro, Asigura-te si XPRIMM, dar si pe Instagram.