1asig.ro
1asig.ro

Saptamana Brokerilor - Rezolutii pentru 2018

5 min. / 1.540 cuvinte
As putea numi saptamana aceasta ca fiind una a Brokerilor de asigurare, cu obiectivele si proiectele lor pentru anul ce abia a inceput. Astfel, saptamana aceasta, cei mai importanti intermediari din piata, care fac parte din cele doua organizatii ale brokerilor, au vorbit despre planurile lor.

PROMO


Atat PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare, cat si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, au organizat intalniri cu presa economica. Acestia si-au prezentat obiectivele din 2018, unele fiind chiar comune.

Chiar daca initial s-ar fi spus ca cele doua organizatii de pe piata de brokeraj ar fi "rivale", lucrurile nu stau asa, iar relatia lor este buna, fiind una profesionala, spre binele pietei si consumatorilor.

De ambele parti, protectia consumatorului pare sa fie pe primul loc in ceea ce priveste preocuparile brokerilor, in conditiile in care si reglementarile europene ce urmeaza sa intre in vigoare il au in centrul atentiei pe client. Rolul brokerilor va creste, ei urmand sa dedice un timp mai mare consilierii clientilor, fiind obligati sa le prezinte acestora mai multe documente cu privire la ofertele din piata si politele pe care le doresc. In acest caz, imi doresc sa vedem clienti mai bine informati si educati, care cumpara un produs in cunostinta de cauza si inteleg termenii si conditiile contractului. Cu toate acestea, vor fi multe pagini de citit, poate chiar si zeci de pagini la o ofertare.

Mai multe despre prognozele jucatorilor din piata asigurarilor puteti afla in cadrul evenimentului "XPRIMM Time for Business - Forecast 2018", ce va avea loc luni, 5 februarie a.c., la Hotelul Sheraton din Bucuresti.

In cadrul conferintei vor fi prezentate si analizate principalele tendinte care marcheaza dezvoltarea industriei de asigurari in 2018, dar se vor dezbate si solutiile necesare pentru cresterea si dezvoltarea sanatoasa a pietei de asigurari, precum si cresterea protectiei consumatorilor.

903 accesari