1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

SUA: Whole Foods si Progressive, parteneriat pentru a oferi o asigurare pentru... curcanul de Thanksgiving Day (Ziua Recunostintei)

Protejeaza-ti familia si... curcanul - aceasta pare a fi deviza dupa care multi americani se vor ghida, zilele acestea. Iar asta, intrucat, dupa cum noteaza Fox Business, lantul alimentar Whole Foods si compania de asigurari Progressive au incheiat un parteneriat pentru a lansa poate cea mai ciudata combinatie care va fi intalnita, anul acesta, de Thanksgiving Day (Ziua Recunostintei) - o asigurare pentru cei care nu gatesc curcanul cum trebuie.

Astfel, cele doua companii au colaborat pentru a lansa primul Plan de Protectie pentru Curcanul de Ziua Recunostintei, care ii protejeaza pe cei ce sarbatoresc Thanksgiving Day de riscul de unei cine esuate. "Poate ca, anul acesta, gazduiesti Thanksgiving Day in premiera si trebuie "sa te lupti" cu acel curcan sau poate ai mai incercat si inainte, dar se pare ca nu ai reusit niciodata sa gatesti curcanul asa cum trebuie. Oricum ar fi, Whole Foods Market intervine, anul acesta, pentru a te ajuta sa abordezi gatitul curcanului cu mai multa incredere", arata lantul alimentar.

Asigurarea pentru curcanul de Ziua Recunostintei poate fi incheiata in perioada 11 - 22 noiembrie, ziua de 22 noiembrie fiind si cea in care SUA celebreaza Thanksgiving Day. Pentru a fi eligibil, orice client trebuie sa achizitioneze (sau, dupa caz, sa comande online) un curcan intreg (nu se accepta doar piept, pulpe, aripioare etc.) inscriptionat cu eticheta "sold by Whole Foods Market". Planul de Protectie pentru Curcanul de Thanksgiving Day este valabil pe intreg teritoriul SUA.

In cazul in care bucatarii de ocazie gresesc, in vreun fel, reteta pentru curcanul de Ziua Recunostintei (fie este negatit, fie este ars, fie au folosit prea multe condimente etc.) si vor sa solicite despagubire, trebuie sa trimita bonul aferent cumparaturilor realizate la Whole Foods Market, o poza care sa ilustreze esecul in a gati curcanul, precum si o explicatie cu privire la ce nu a functionat corect. In cazul in care cererea de despagubire este aprobata, solicitantul primeste un card cadou in valoare de 35 de dolari, valabil in orice magazine Whole Foods Market.

"Intrucat anticipam, de Thanksgiving Day, mai multe reuniuni de mici dimensiuni si mai multi bucatari ce, anul acesta, vor gati pentru prima oara un curcan, Planul de Protectie pentru Curcanul de Thanksgiving Day le ofera clientilor libertatea de a explora din punct de vedere culinar, avand siguranta ca, in cazul in care rezultatul final nu este cel asteptat, nu totul este pierdut. Vrem sa-i ajutam pe clienti sa se bucure de aceasta ocazie si sa abordeze gatitul curcanului cu mai multa incredere, pentru o pregatire mai putin stresanta a mesei de Thanksgiving Day", subliniaza Theo WEENING - Vice President of Meat and Poultry, Whloe Foods Market.