1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
SAFETY Broker: #CAPS2023 are loc ...

SAFETY Broker: #CAPS2023 are loc in acest weekend, in Mamaia

CAPS - Conferinta Anuala a Partenerilor Safety Broker 2023 se va desfasura in acest weekend (8-10 septembrie) intr-o noua locatie de top din statiunea Mamaia. Va fi ocazia perfecta pentru a analiza si dezbate rezultatele brokerului, cele mai fierbinti subiecte cu impact asupra pietei, precum si pentru a aniversa cei 18 ani de activitate, dintre care 10 ani pe primul loc in clasamentul de profil.

"SAFETY Broker aniverseaza anul acesta 18 ani de activitate si iti multumim ca ai contribuit la succesul companiei noastre de-a lungul acestor ani. Afacerile de succes au la baza prieteni de incredere si parteneriate de succes, eforturi de echipa si oameni. Si cum fiecare realizare se face impreuna, la fel si celebrarea acesteia se face tot impreuna", au transmis oficialii companiei.

La 18 ani SAFETY s-a conectat la nivel european, devenind parte a Grupului UNILINK si, ulterior, la nivel mondial ca urmare a achizitiei UNILINK de catre ACRISURE, brokerul cu cea mai mare crestere a cifrei de afaceri la nivel global si care, de asemenea, implineste 18 ani tot in acest an.

Weekendul incepe cu "Welcome to the Safety Cool Party! 2005 Edition", unde invitatii sunt provocati si stimulati ca prin tinuta aleasa sa rememoreze anul in care SAFETY Broker isi facea debutul pe piata asigurarilor.

Ziua de sambata este dedicata CAPS, "Conferinta Anuala a Partenerilor Safety Broker 2023", cand vor fi dezbatute subiecte relevante din piata de asigurari din Romania, iar oficialii SAFETY vor impartasi perspective si strategii de succes. Dupa-amiaza, participantii vor avea un program dedicat activitatilor sportive, iar evenimentul se va incheia cu o petrecere aniversara, intitulata "... ca la 18 ani!".

SAFETY Broker de Asigurare este cel mai mare distributor de asigurari din Romania si Republica Moldova, cu o cota de piata de 8,54 % si prime intermediate in valoarea de 213 milioane de euro la finalul anului 2022.