1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Raspunderea civila a sefilor ...

Raspunderea civila a sefilor Aeroportului Constanta, asigurata de Omniasig VIG

Omniasig VIG a castigat, din postura de unic ofertant, o licitatie pe care Societatea Nationala Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta a organizat-o pentru achizitionarea de servicii de asigurare a mai multor riscuri.

Autoritatea contractanta a estimat un buget de 5,81 milioane de lei.

Atribuirea contractului de asigurare s-a realizat pentru suma de 312.500 lei si a vizat doar lotul 4 al licitatiei, restul fiind anulate.

Mai multe detalii despre atribuire AICI.

"Servicii de asigurare Lot 2 Asigurare auto tip CASCO, Lot 3 Asigurare de raspundere civila aeroportuara, Lot 4 Asigurare raspundere civila manageriala, Lot 6 Servicii de asigurare facultativa de incendiu si alte riscuri pentru bunuri si cladiri SN AIMKC SA, Lot 7 Asigurare autovehicule, autospeciale si utilaje utilizate in domeniul constructiilor, agriculturii si/sau in alte domenii de activitate", scrie in anunt.

Mai multe detalii despre licitatie AICI.

Societatea Nationala Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta este controlata de Ministerul Transporturilor - 60%, Fondul Proprietatea - 20% si Consiliul Judetean Constanta - 20%.

Obiectul principal de activitate al societatii este efectuarea de prestatii servicii, lucrari de exploatare, intretinere, reparare, dezvoltare si modernizare a bunurilor din patrimoniul sau, aflate in proprietate sau concesionate, in vederea asigurarii conditiilor pentru sosirea, plecarea si manevrarea la sol a aeronavelor in trafic national si/sau international, asigurarea serviciilor aeroportuare pentru traficul de persoane, marfuri si posta precum si servicii de interes public general.

In 2021, compania a raportat venituri totale de 40,1 milioane de lei, de la 28,9 milioane de lei in urma cu un an.

Omniasig VIG este unul dintre primii jucatori locali de profil si parte a grupului financiar austriac Vienna Insurance Group.