1asig.ro
1asig.ro

ROMGAZ vrea sa cumpere asigurari de sanatate pentru angajati cu 11,2 milioane lei pentru o perioada de doi ani

5 min. / 1.540 cuvinte
Societatea Nationala de Gaze Naturale ROMGAZ S.A. organizeaza, la inceputul lunii noiembrie a.c., o licitatie deschisa pentru achizitia de servicii de asigurare voluntara de sanatate pentru peste 6.000 de angajati, pe o perioada de doi ani. Valoarea estimata a contractului de asigurare este de 11,21 milioane lei.

PROMO


"Autoritatea contractanta va incheia un acord cadru pe o perioada de 2 ani, cu un operator economic, in urma aplicarii procedurii de licitatie deschisa. Numarul mediu estimat al angajatilor din ROMGAZ pentru care se va incheia contractul de asigurare voluntara de sanatate este de 6.371", se precizeaza in Caietul de Sarcini.

Conform anuntului publicat de ROMGAZ pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), pe durata acordului cadru se vor incheia 4 (patru) contracte subsecvente, cate un contract subsecvent semestrial. Cantitatea maxima estimata a unui singur contract subsecvent este de 6.505 de asigurari, iar cantitatea minima este de 6.000 de asigurari.

Contractele subsecvente se vor incheia pentru numarul de angajati existenti la data semnarii acestora. Valoarea estimata a celui mai mare contract subsecvent: 5,72 milioane lei. Pe durata acordului cadru se vor incheia 4 (patru) contracte subsecvente, cate un contract subsecvent semestrial.

Valoarea primei de asigurare pentru fiecare angajat este de 880 lei/an, se precizeaza in Caietul de Sarcini. Serviciile medicale sunt acoperite pe teritoriul Romaniei.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 7 noiembrie 2014, ora 15:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 noiembrie 2014, ora 10:00, urmand ca ofertele sa fie deschise in aceeasi zi, la ora 12:00, la sediul ROMGAZ din Sibiu.

Pachetul de servicii medicale acoperite

Achizitia are in vedere asigurarea serviciilor destinate prevenirii, diagnosticarii, tratamentului, corectarii si recuperarii diferitelor afectiuni, la care asiguratii au acces in limita sumei acoperite:

1. Servicii medicale acordate in ambulatoriu de specialitate.
2. Servicii medicale acordate in unitati spitalicesti.
3. Servicii de urgenta.
4. Servicii de medicina dentara.
5. Servicii medicale de recuperare si fizioterapie.
6. Servicii adiacente: acces nelimitat la dispeceratul de asistenta al asiguratilor.
7. Coplata la contributia personala a asiguratului pentru achizitionarea medicamentelor atat compensate cat si necompensate.
8. Coplata la achizitionarea de dispozitive de auz, vaz si proteze dentare.
9. Coplata pentru servicii medicale de preventie.

3.506 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO