1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Premiera pe piata pensiilor private: George MOT lanseaza doua aplicatii: Dashbord interactiv si simulare Monte Carlo

George MOT, proprietarul site-ului Despre Pensii Private se pregateste sa lanseze doua aplicatii in premiera pe piata pensiilor private. Aplicatiile sunt concepute pentru a oferi utilizatorilor acces la informatii si proiectii referitoare la conturile lor de pensii private.

"Prima aplicatie, un dashboard interactiv, reprezinta o sursa de informatii despre fondurile de pensii private. Utilizatorii pot explora datele referitoare la activele, profiturile, numarul de participanti, contributii si investitii pentru fiecare fond de pensii. Cu ajutorul unui meniu intuitiv, informatiile pot fi obtinute la nivelul intregii piete de pensii private sau la nivel individual, pentru fiecare fond in parte. Dashboard-ul ofera, de asemenea, posibilitatea de a analiza in detaliu structura portofoliilor, de la categorii de active pana la informatii despre emitenti si estimarea tranzactiilor realizate de fonduri de pensii private", a punctat George.

Aplicatiile sunt inca in faza de testare si nu sunt lansate oficial, insa owner-ul portalului Despre Pensii Private a permis un early access pentru dashboard cititorilor XPRIMM. Click pe urmatorul link: Dashboard - Despre Pensii Private

Cea de-a doua aplicatie este un simulator care permite proiectarea valorii acumulata in conturile de pensii private.

"Prin utilizarea unei tehnici avansate de simulare Monte Carlo, aceasta aplicatie genereaza 10.000 de scenarii posibile, furnizand trei valori estimate pentru conturile de pensii private intr-un scenariu pesimist, mediu si optimist. Utilizatorii pot obtine astfel informatii esentiale privind momentul cand se pot pensiona si valorile anticipate ale conturilor individuale atat Pilonul 2, cat si Pilonul 3", a completat George.

"Aceste doua aplicatii reprezinta un pas important in directia cresterii transparentei si asigurarii unei planificari financiare solide pentru utilizatorii pensiilor private. Sunt mandru de rezultatele obtinute si sunt nerabdator sa ofer publicului larg posibilitatea de a beneficia de aceste instrumente puternice. Lansarea oficiala va avea loc saptamana viitoare, iar detalii complete despre acces si modul de utilizare vor fi dezvaluite intr-un live pe canalul de YouTube Despre Pensii Private", a continuat el.

Pentru a testa funcionalitatea Simulatorului Monte Carlo, accesati: Simulare Monte Carlo - Despre Pensii Private