1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Patru oferte pentru contul de ...

Patru oferte pentru contul de asigurari al Autoritatii Navale Romane

Cinci oferte au fost depuse la Autoritatea Navala Romana pentru furnizarea de servicii de asigurari auto RCA (lot 1) si CASCO (lot 2), CASCO nave (lot 3) si cladiri (lot 4).

Ofertantii sunt FAST Brokers (lot 4), Asirom VIG (lot 1, 2, 3), Allianz - Tiriac Asigurari (lot 1), Groupama Asigurari (lot 1 si 2) si Omniasig VIG (lot 1 si 2).

Procedura a fost estimata la 664.500 lei.

"Asigurarea bunurilor (autovehicule, nave, cladiri) din dotarea ANR pentru cazurile de avarie, distrugere, furt sau alte evenimente si pentru prejudicii produse tertelor persoane prin accidente de vehicule pentru protejarea bunurilor impotriva oricaror situatii care ar putea duce la avarierea sau vandalizarea acestora sau a altor daune provocate involuntar si care ar putea afecta integritatea bunurilor din dotarea institutiei. Garantarea despagubirilor impotriva daunelor sau a oricaror tipuri de avarii provocate bunurilor inclusiv de catre terti, pentru orice act de vandalism provocat de catre persoane rauvoitoare, precum si in cazul furtului", scrie in anuntul de participare disponibil AICI.

In prezent, serviciile de asigurare amintite anterior sunt furnizate de Omniasig VIG, Asirom VIG si FAST Brokers. Mai multe detalii AICI.

Autoritatea Navala Romana este autoritatea centrala de specialitate din subordinea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, in domeniul sigurantei navigatiei si al securitatii navelor.

Mai multe detalii AICI.