1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ora de Risc: RCA - cauze, efecte, ...

Ora de Risc: RCA - cauze, efecte, solutii

Piata RCA din Romania a suferit permanente schimbari in ultimii 8 ani. In plus, au fost nu mai putin de 4 falimente, fluctuatii de preturi, incertitudini si intarzieri la plata despagubirilor in numele companiilor care au disparut de pe piata. Cum redam increderea consumatorilor in industria asigurarilor si, mai ales, ce se poate schimba in bine in viitor pentru a nu repeta greselile din trecut aflam din emisiunea "Ora de Risc" de marti, 30 iunie, a.c., de la ora 17:30 la RFI Romania.

Vestea buna este ca, in anul 2022, piata de profil a inregistrat o crestere de 16%, fapt ce arata si ca noile tehnologii si pandemia au schimbat perceptia romanilor asupra asigurarilor, mai ales a celor de viata si de sanatate. In acelasi timp, cele 4 mari falimente au generat din partea clientilor o mare neincredere in intreaga piata. De aceea, orice efort pentru a reda increderea consumatorilor in industrie si, in special, in asigurarile auto, este unul valoros si important.

In acelasi timp, romanii nu constientizeaza suficient pericolele la care se expun zi de zi. De aceea, siguranta rutiera este una dintre preocuparile permanente ale industriei de profil.

Asadar, ce face concret piata asigurarilor in ceea ce priveste zona de preventie? Cum redam increderea consumatorilor in asigurarile auto? Care sunt pasii facuti in ultimii ani in directia digitalizarii? Aflam raspunsurile in editia de marti, 30 mai, live, a emisiunii "Ora de Risc" by XPRIMM la RFI Romania, de la Sergiu COSTACHE, Presedinte, ApPA si invitatii sai, Alexandru CIUNCAN, Presedinte & Director General, UNSAR si Claudiu SOFRON, Specialist asigurari auto, UNSAR.

Pana atunci, asteptam intrebarile pentru invitatii emisiunii sau pentru moderator pe adresa noastra: media@xprimm.com

*************************************

"Ora de Risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Debutul ei a avut loc in urma cu aproape 15 ani, este realizata de catre echipa XPRIMM, cu ajutorul radio RFI Romania si este sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM - Asigurari & Pensii.

"Ora de Risc" este transmisa saptamanal de catre RFI Romania, marti, de la 17.30 si, in reluare, sambata, de la 10:10 pe unde radio FM, astfel: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm.

Va invitam sa ne urmariti si pe www.rfi.ro, pe pagina de Facebook "Ora de Risc" sau in format podcast, aici https://podcast.rfi.ro/?s=ora+de+risc.

Pentru a vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!