1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Obiceiurile bune se formeaza prin repetitie

Indiferent de abordarea pe care o alegem sau de cifrele pe care le vehiculam (21 de zile, 30 de zile, 3 luni, 1 an), de un lucru suntem, cu totii, siguri si constienti: in viata, implementarea unor obiceiuri bune necesita timp, rabdare si... repetitie.

Pentru ca un obicei sa ne intre in rutina zilnica si sa se transforme din actiune facuta activ in "automatism", trebuie sa repetam aceasta actiune. In fiecare zi. Atat timp cat este nevoie pentru a ne-o insusi si a o transforma in obisnuinta. Intervalul necesar este direct proportional cu, am putea spune, complexitatea obiceiului. Astfel, acesta este mai scurt, daca vorbim de un obicei simplu, insa, atunci cand ne dorim sa ne insusim un obicei "complex", acesta poate atinge chiar si ani intregi.

Acesta este si motivul pentru care fiecare campanie de informare financiara si de siguranta rutiera initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor se transforma, din actiune punctuala, in proiect pe termen lung care se reia an dupa an. Pentru ca sa cresti gradul de informare financiara sau de sigurata rutiera reprezinta "obiceiuri complexe" care nu se vor insusi de la o zi la alta.

Acesta este motivul pentru care campania "FII TREAZ LA VOLAN!" imbina actiunile speciale desfasurate anual cu o comunitate online activa tot timpul anului. Proiectul, care ajunge, in acest an, la cea de-a saptea editie, transmite, constant, mesaje de siguranta rutiera prin pagina de Facebook si grupul #treazlavolan. In fiecare vara, insa, se extinde si in mediul "offline", cu activitati dedicate soferilor din intreaga tara, si extinde tematica abordata.

"Imparte drumul!" va fi tema campaniei din acest an. Fii parte din schimbarea in bine. Fii alaturi de noi!