1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Nicio oferta pentru asigurarea D&O ...

Nicio oferta pentru asigurarea D&O a sefilor Termoenergetica

Compania Municipala Termoenergetica a anulat o licitatie organizata pentru achizitionarea unei polite de asigurare de raspundere civila tip "Directors and Officers Liability" (D&O), care urma sa acopere membrii Consiliului de Administratie si directorul general ai societatii.

"Aceasta procedura a fost anulata automat deoarece la data limita de depunere a ofertelor nici unul din ofertantii inscrisi nu a criptat oferta financiara/sau nu a raspuns la toti factorii de evaluare electronici, dupa caz", se arata intr-un anunt al companiei.

Suma asigurata a fost stabilita la 12 milioane de euro, din care 10 milioane de euro pentru administrator si doua milioane de euro pentru directorul general.

Polita urma sa se incheie pe o perioada de 12 luni.

Mai multe detalii AICI.

Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti fost infiintata prin HCGMB nr. 145/11.03.2019 si, incepand cu data de 01.12.2019, este operatorul regional al serviciului public de alimentare cu energie termica in arealul deservit de Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Termoenergetica Bucuresti-Ilfov in baza Contractului de delegare a gestiunii directe a serviciului public de alimentare cu energie termica incheiat cu Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Termoenergetica Bucuresti-Ilfov.

Mai multe detalii AICI.

PROMO